Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok, Ti is sokszor...

Gyúrósok, Ti is sokszor érzitek így?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve edzek, most már heti 5x. 68 kilóval kezdtem, most 80 vagyok. A mérlegen látom a változást, de magamon nem annyira. Sokan megjegyzik már, hogy jól nézek ki, meg hogy mennyit változtam, de én mégse. Nyilván ha visszanézek egy régi képemet, valóban látszik a változás, de én azt hittem, hogy ilyenkorra már azért olyan formám lesz, amivel én is meg leszek elégedve. És mindig látok másokat, akik jobban néznek ki. Ti hogy vagytok ezzel?

2016. febr. 26. 21:06
 1/3 anonim válasza:
Mint maci az erdőben!
2016. febr. 26. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugy hogy kezdtem 34 es karral akartam ugy kb 36-38 ast es mikor meg volt akkor mar 40 est akartam es igy tovabb te nem lattod annyira a valtozast en se vagyok meg elegedve vele pedig eleg regota csinalom
2016. febr. 26. 21:31
 3/3 aravint válasza:
A változást nem veszed időközben észre magadon csak ha van egy régi képed. Egy testépítő sosem elégedett magával mindig nagyobb és nagyobb akar lenni amikor beállsz a tükör elé sosem azt fogod látni amit szeretnél. amikor meg látsz valakit aki nagyobb nálad azt két lehetőség miatt van régebb óta edz vagy cuccol(elnézést kérek a kivételtől akiknek jó a genetikájuk).
2016. febr. 27. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!