Mit lehet inni diétában ami még nem rontja el?
Köszi Cortez és Saxx. Találtam neten, ez jó lehet szerintetek?
Más oldalon tényleg drága volt.
Most csóró vagyok és még aromáim is vannak, nekem már úgyis mindegy, a vizem egy része multivitamin pezsgőtablettával van ízesítve :D Valszeg nem veszek másikat, de finom (kicsit pótolja a gyümölcsöt is), gyerekkoromban is így dobtam fel a csapvíz ízét, szerencsére most jó a csapvizem és edzéskor úgysem érdekel az íze...
De iszom szódát, tojástejet, levest, kókusztejet (aranytejként pazar) s ami jön. Ja, limonádét is, akár gyömbérrel és eperrel...
Sokmindent ihatunk, amennyiben a mi diétánkba belefér. Ami semmiképp nincs az italaimban, az a normál cukor vagy édesítőszer. Ital, nem édesség (bár a tojástejes kávém kb. édesség, de édesítő abban sincs).
De van, aki zöldturmixot vagy zöldséglevet iszik... Én maximum spenót-paradicsom turmixot, de az elég sűrű, inkább ételnek tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!