Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan magyarázzam el a...

Hogyan magyarázzam el a barátnőmnek hogy a flabélos-tol nem lehet fogyni?

Figyelt kérdés
már nem tudom mióta járogat "edzeni", ami abból áll nagyjából 5 percet áll azon a gépen ami rezeg, mert aszondják neki hogy az lerázza a zsírt meg megerősít meg minden, és elég drága dolog valami 500ft per nap és van amikor kétszer "kell", nagyon agyamra megy a dolog de egyszerűen nem képes megérteni, és jobban hisz a fogyos videos nemtudom miknek mint bármi más hiteles videonak.. :/
2016. febr. 21. 08:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell mondanod, mert mindenki azt csinál amit akar. Ha ő egy gépen akar segget rázni akkor ez van. Majd jön a pofára esés hogy semmit nem fogyott.
2016. febr. 21. 12:57
 12/39 anonim ***** válasza:
Nem fog apróbb "szemcsékből" sem állni. A zsírsavak zsírsejtekben vannak.
2016. febr. 21. 15:30
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni meggyőzni,mert szerintem ő is tudja hogy a rendes edzés fárasztó,kihívás van benne és akkor még jön mellé az étrend amit meg kell venni,el kell készíteni,be kell tartani.Ő is tudja pontosan magáról,hogy a negyedének az elvégzésére is lusta,ezért végez ilyen lelkiismeret megnyugtató,de a gyakorlatban haszontalan mozgást.Egy vérbeli tunya-lusta pedig csak akkor változik meg ha erre komoly kényszerítő körülmény ad okot.Pl infarktus után,gerincsérv után,vagy kialakult kettes diabétesz után.Addig viszont a fejed tetejére is állhatsz egyik fülükön be másikon ki.
2016. febr. 21. 16:10
 14/39 anonim ***** válasza:

Mutass neki példát. Diétázz be 8% tzs alá, diétád végén kérdezd meg tőle, te mennyit fogytál? :D

Amúgy nem foglalkoznék vele, ha te ilyen testzsírral elfogadod, miért zavar? Nem megváltoztatni kell a barátnődet, hanem elfogadni. Ha neked így nem jó, keress olyat aki fizikailag megfelel neked. Vagy a tény idegesít, hogy ilyenre költi a pénzét, idejét? Ne zavarjon, mindenkinek meg van a szabadidős tevékenysége, van aki meccset néz, van aki szolizik, van aki bagózik, van aki pókerezik, vagy tippmixel, van aki autózik, van aki bakelitről hifizik, van aki minden hétvégén 2x leissza magát, van aki mozizik, van aki koncertre jár, ő meg ezt csinálja. Egyiknek sincs értelme, és minden pénzbe kerül. Ne piszkáld, ez az ő hobbija, majd ha megunja, abbahagyja.

2016. febr. 21. 19:25
 15/39 anonim ***** válasza:

T. Vera... Hatalmas baromságot írsz... A zsírsejtek nem fognak semmitől kissebb szemszékből állni... A zsírsejt, nem megújuló sejt a szervezetben, kb állandó mennyiségű zsírsejtünk van életünk folyamán... Egyedül a méretét tudja változtatni a zsírsejt... A zsíros területek pedig hajszálerekkel vannak behálózva.. Ha fogysz úgy fogysz, hogy a szervezeted ezeken a hajszál ereken elszállítja a zsírsejtből annak ratralmát és ezt a keringést serkentheti a rezgés... Ha nem értitek csak annak az ékes bizonyítéka, hogy fingotok nincs a szervezetetek működéséről...

Cortez bácsitól legalább többet vártam volna...

2016. febr. 22. 08:10
 16/39 anonim ***** válasza:
0%

A zsír szövet kötőszövet... Ha igazad lenne és nem lenne kötése, akkor lefolyna a bokádba...

Apró sejtek, minden egyes selytet hajszálerek vesznek körül... Mikor fogysz, vagy hízol csak a sejtek méretét változtatod, a tartalmát... A sejt ugyan úgy ottvan rgy 8%-alatti versenyzőnél is. Csak éppen le van ürítve... De amint van mit raktározni, a szervezet elkezdi feltölteni a zsírsejteket.. Nem pedig újakat generál..

Amúgy ez általános iskolai biológia..

2016. febr. 22. 09:09
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen kérdéseknél lérdőjeleződik meg bennem, hogy cortez valóban = lenne montezzel...
2016. febr. 22. 09:12
 18/39 Cortez70 ***** válasza:
Hidegen hagy (leszarom), hogy mit hiszel rólam. Egyébként régen is fikáztam a flabéloszt, most sem tettem másként. Rendes edzés kell és ki is nézel majd valahogy. Ennyi.
2016. febr. 22. 10:03
 19/39 Cortez70 ***** válasza:
Egyébként meg ritka nagy idióta vagy kislàny. Pont én nem kötöttem beléd, de te nekem ugatsz. Fuck woman logic.
2016. febr. 22. 10:08
 20/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem azzal van bajom, hogy beugatsz nekem vagy nem, hanem, hogy kevered a szezont és a fazont és a kis világodban azt hiszed, mindenki testépítő akar lenni..

Egy csaj aki fogyni akar egy picit, odafigyel az étrendjére egy kicsit, elmegy flabeloszozni, ami igen is serkenti a kötőszöveti keringést, vagy elmegy ugribugri zumbázni, aminek mellesleg ugyan ezaz értelme... Hogy ugrálsz így a rázkódással serkented a kötőszövet keringését amellett, hogy aerob mozgást végzel... És ettől is fogynak az emberek... Tény, jogy nem ettől lesz 6%-os versenyformád... De feltételezem a kérdező barátnőjének nem is ez a célja... Ja és kérdező... A barátnőd csodák csodájára már fogyott is, de te még mindig leszólsz valamit, aminek a működéséről annyi fogalmad van, amit a gyk-s troll testépítők belédnevelnek... Csak a neve miatt szólod le a flabeloszt... Az, hogy mit csinál, arról fogalmad nincs.

2016. febr. 22. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!