Hogyan tudnék elindítani egy fitness model karriert nőként?
24 éves vagyok, közel egy éve komolyan foglalkozom a edzéssel és ennek eredménye már látszatos is. Az étrendre is odafigyelek mindent igyekszem úgy csinálni mint ahogy ez a sportág megköveteli. Nagy álmom, hogy fitness modell legyek viszont semmi kapcsolatom nincs ehhez. Hogyan lehetne ezt elindítani? Hogyan tudnék egyáltalán versenyekre jelentkezni?
előre is köszönöm a segítséget.
Tökmindegy hogy edzel, nyomjál valami gyengébb "női" kokszot, tartsd be a kaját nagyjából, aztán jó leszel. Kapcsolatokat a megfelelő péniszek szádba vételével tudsz legkönnyebben kiépíteni. Versenyen indulni önmagában édeskevés, mivel egy jobb helyezéshez legtöbbször kapcsolatokra van szükséged, azt pedig már leírtam, hogy szerezhetsz.
Őszinteség - rovat.
Időközben a Fitbalance 2016 megtaláltam, köszönöm. :)
Május 1-én lesz, a kérdés már csak az, hogy mennyi esélyem van addig hogy teljesen felkészüljek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!