Mennyire lehet kigyúrva egy lány hasa hogy jól nézzen
ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok , maga a lényeg fent van leirva . Azért kérdezem mert szeretnék egy kicsit hasra gyúrni de nem akarok túlzásba esni . :) fiúk mennyire tartjátok az izmos hasat sexinek ?
Köszi a válaszokat . :D hát szerintem se tul szép ha nagyon durván izmos egy csaj éppem ezért féltem hogy nehogy tulzásba essek .
2016. febr. 14. 17:38
12/20 anonim válasza:
Nem kell félned, ha nem kezdesz el használni szteroidokat.
2016. febr. 14. 17:39
13/20 Cortez70 válasza:
Soha nem leszel túl izmos. Írtuk már. Ne aggódj. Meg ez nem olyan,hogy másnapra rád ugrik 5kg izom.
2016. febr. 14. 17:42
14/20 anonim válasza:
Egy Kiss Virág forma esetleg natúr de hisz ő is versenyzik.
2016. febr. 14. 17:54
15/20 anonim válasza:
Amit a 6. linket,nekem az már nem tetszik.Egy nő ne legyen izmos,ez pont eltér a nőiességtől,és egyre inkább férfit látsz benne...
2016. febr. 14. 18:42
16/20 anonim válasza:
A nagy, sportos fenékbe egy férfit látsz? :D
2016. febr. 14. 19:59
17/20 anonim válasza:
Azért csúnya lenne, ha már a Hatos által linkelt csaj szintjéhez is kox kéne. Tény, hogy elég száraz a hasa, de szerintem ez csak alkati dolog. Annyi ilyesféle lány létezik, nehogymár mind egy szálig toljon valamit, még ha az vízhajtó is.
Kérdező: minden fiúnak nem fogsz tudni tetszeni sose. Nincs olyan test, ami ne jönne be valakinek. Még a nagyon kövérek is. Izmosként meg aztán pláne. Van kereslet izmos csajokra, szóval bármennyire is leszel az, 100%, hogy az nem fogja megakadályozni a pártalálásod. Ezt garantálom.
2016. febr. 14. 20:44
18/20 anonim válasza:
"minden fiúnak nem fogsz tudni tetszeni sose. >VISZONT< Nincs olyan test, ami ne jönne be valakinek"
Hupsz, kihagytam a két ellentétes dolgot kifejező mondat közül a kötőszót. Így már talán érthetőbb.
2016. febr. 14. 20:44
19/20 Cortez70 válasza:
A 6-os által linkelt oldalon az alsó sor bal oldali képe az cuccos. Egyértelmű, ha megnézed a vállat és a kart is.
2016. febr. 14. 22:20
20/20 anonim válasza:
Mi a gyaszert kell lepontozni?!
Megkerdezte a fiuk velemenyet, leirtam neki a sajatom
Ezen mit kell lepontozni nem tudom de az nagyon kutya ember
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!