Scitec Jumbo-ról van véleményetek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 10:57
1/7 anonim válasza:
Persze, divat tömegnövelő átlag ember is ismeri és tudja róla hogy extra nagy leszel tőle!
Cukorbomba
2/7 anonim válasza:
Semmi szükséged rá, sz@r. Inkább fehérje + komplex CH edzés után.
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom de én egyszer ittem ezt a jumboot de nem talaltam edesnek... Ha annyira cukros lenne h h nem edes? A scitec tol a feherje sokkal finomabb es edesebb volt...
Mondjuk egyiket se hasznalom... Myprotein nekem megfelelo
5/7 anonim válasza:
Cukor méregdrágán, az sem normális aki fizet érte.
7/7 Cortez70 válasza:
"Hát nem tudom de én egyszer ittem ezt a jumboot de nem talaltam edesnek"
Nézd meg az összetételt és utána nyilatkozz. Tele van dextrózzal és maltoval. A malto is félcukor-szerűség, kevésbé édes, mint a szőlőcukor, de a felszívódása, glikémiás indexe kb ugyanaz. Cukorként viselkedik. Nem kötekedni kell, hanem összetételt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!