Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt a személyi edzői segítsége...

Ezt a személyi edzői segítséget hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Tehát én nem szeretném hogy edzéseket csináljunk, nekem inkább tanácsadásra lenne szükségem. Tehát pl erre a formára tömegeljek vagy szálkásítsak, megmondanám mi a kívánt célom és segítsen elérni, esetleges tápkiegről amit nem ismerek de ő tapasztalta, vagy mondjuk a koksz téma ami nem érdekel, de mint információ szerzés jó lehet.

Így lehet egyáltalán, és mennyit kéne érte fizetnem? És egyáltalán havonta kéne azért hogy pár kérdést feltegyek? Vagy nem értem ezt hogy lehet megoldani.

2016. febr. 1. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ár termenként, edzőnként változik, legegyszerűbb ha odamész és rákérdezel, nála hogy van, tud segíteni abban amit szeretnél.
2016. febr. 1. 20:06
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
Van aki segít neten, pénzért. Pl keresheted a facen Simon Attila edzőt.
2016. febr. 1. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom kiről van szó, de nekem így élőbe jobb lenne mert ismerem és érti a dolgát.
2016. febr. 1. 20:14
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
Hát akkor megbeszéled vele és élőben is segít.
2016. febr. 1. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
De a kérdés az hogy mire számítsak hogy hogy fizetek? :D Minden kérdésért 200ft, vagy mi? :DDDD Nyilván most hülyeséget írtam de érted mire gondolok.
2016. febr. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!