Ha 17 évesen azzal lemegyek egy orvoshoz hogy csináltam egy nagy baromságot, szteroidokat szedtem, akkor nem fog elküldeni az anyámba?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen 15 éves koromba kezdtem el lejárni edzeni,elég szépen fejlődtem is,két éve nyomtam bőven volt látványos eredmény,kb 25 kiló jött fel,de még aránylag száraz voltam,nem volt tökéletes a formám de kockás volt a hasam,szóval annyira nem voltam zsíros.Eléggé megszállottja lettem a sportnak,állandóan testépítőket,motivációs videókat néztem,imádtam az egészet.Sokkal jobban éreztem magam az edzéstől a tanulás is sokkal jobban ment,meg úgy minden.Aztán megtalált egy gyerek a kondiba,azzal hogy mit szedek :D elkezdte magyarázni hogy a szteroiddal milyen rohadt jól lehet fejlődni rá is 20 kiló jött fel KÉT hónap alatt.Tudtam hogy káros meg minden,de egyszerűen ki akartam nagyon próbálni.Sustanont használok két és fél hónapja az eredmény tényleg nem semmi,de egyszerűen rosszul érzem magam attól hogy csalok,és hogy még bele is dögölhetek.Most kezdenem a kúra levezetését,de arra gondoltam orvoshoz is el kellene mennem nehogy maradandó bajom legyen.Nagyon be vagyok szarva hogy mi lesz,főleg hogy még 18 se vagyok és lehet hogy az egész életemet elbasztam ezzel a hülyeséggel.Eddig gyerekkoromba nem ittam,nem buliztam,nem cigiztem,semmilyen káros szenvedélyem nem volt,jól tanultam,sportoltam,és egészségesen táplálkoztam.Most lehet hogy mégis egy rokkant leszek :( Na a kérdés igazából az hogy a helyembe ti mit csinálnátok?Ha a szüleim megtudják nagyon kiborulnak,de mivel ez illegális lehet az orvos is elküldene az anyámba.Levezetni tudom hogy kell a kúrát,vettem hcgt meg zitát,de parázok hogy mi van ha nem működik.Azt mondanom se kell hogy többet ilyen szerekhez biztos hogy nem nyúlok.2016. jan. 30. 20:24
12/14 anonim válasza:
Kiráz a hideg a kokszos kérdésektől. Elég rendesen.
13/14 anonim válasza:
Ha ennyire bánt, akkor csináld meg a levezetést és ne nyúlj többet hozzá. Az izom ami feljött vele az meg el fog menni, de ez ilyen.
14/14 reális válasza:
Az sajnos nem véletlen, hogy a profik is orvosi segítség és tanácsok által illetve folyamatos orvosi felügyelet alatt szedik a szteroidot. A baj az, hogy mindenkire másképp hat. Én a helyedben elmennék orvoshoz és legalább egy általános vizsgálatot kérnék, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!