Ki fut 80kg felett? Nem unjátok, hogy állandóan ugyan azt kell csinálni?
Most ez a két kérdés jár a fejembe. 2 hónap után kicsit elfogyott a motivációm.
Köszönöm a válaszokat
25L
Te most futó edzésekre gondolsz?
Én nem szoktam futni legfeljebb bemelegítésnél vagy ha intervallozom.
Mi a cél? maraton vagy valami futással kapcsolatos dolog?
Mert, ha nem, akkor nagyon sokféleképpen tudsz kardió vagy aerob edzést végezni(edzettségtől függ, hogy kinek kardió és aerob a futás)
Én nem szoktam unni a futást, általában ekkor szoktam átgondolni a napomat, az edzésre készülök fel, mit hogyan fogok csinálni stb.
80 kg felett miért lenne kevésbé szórakoztató? :D
Speciel én nem futok, na azt nem unnám, kiköpném a tüdőm 2 perc alatt és szenvednék... De általában sokat mászkálok. Az a helyzet, hogy unalmas helyen várakozás legyen a talpán, ahol unatkozom... Mindig kéznél van az agyam s gondolkodom valamin. Saját történeteim is vannak, mindig is voltak, de az életen, legutóbbi olvasmányomon, bármin tudok gondolkodni. Mászkáláskor még sokkal könnyebb, változik a táj is :D Ha nem jön velem a macska, akkor látok rókát, fácánt vagy virágot vagy tavat vagy akármit. Ingerszegény helyzetben a már említett agyam bóklászik el valamerre. Sosincs gond.
Akkor ne fuss!
Bringa, elliptikus tréner, taposó gép, spinning, súlyzós edzések, számtalan más lehetőség van a sportra.
Ha nem akarod feladni, olyat kell választani, amit szívesen csinálsz, nem kényszerből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!