Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki fut 80kg felett? Nem...

Ki fut 80kg felett? Nem unjátok, hogy állandóan ugyan azt kell csinálni?

Figyelt kérdés

Most ez a két kérdés jár a fejembe. 2 hónap után kicsit elfogyott a motivációm.

Köszönöm a válaszokat

25L

2016. jan. 25. 18:29
 1/5 Szabi.L ***** válasza:

Te most futó edzésekre gondolsz?

Én nem szoktam futni legfeljebb bemelegítésnél vagy ha intervallozom.

Mi a cél? maraton vagy valami futással kapcsolatos dolog?

Mert, ha nem, akkor nagyon sokféleképpen tudsz kardió vagy aerob edzést végezni(edzettségtől függ, hogy kinek kardió és aerob a futás)

Én nem szoktam unni a futást, általában ekkor szoktam átgondolni a napomat, az edzésre készülök fel, mit hogyan fogok csinálni stb.

2016. jan. 25. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem gyors séta van, aerob edzésnek, évek óta csinálom, szinte folyamatosan napi szinten. Füles be, és soha nem untam.
2016. jan. 25. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

80 kg felett miért lenne kevésbé szórakoztató? :D

Speciel én nem futok, na azt nem unnám, kiköpném a tüdőm 2 perc alatt és szenvednék... De általában sokat mászkálok. Az a helyzet, hogy unalmas helyen várakozás legyen a talpán, ahol unatkozom... Mindig kéznél van az agyam s gondolkodom valamin. Saját történeteim is vannak, mindig is voltak, de az életen, legutóbbi olvasmányomon, bármin tudok gondolkodni. Mászkáláskor még sokkal könnyebb, változik a táj is :D Ha nem jön velem a macska, akkor látok rókát, fácánt vagy virágot vagy tavat vagy akármit. Ingerszegény helyzetben a már említett agyam bóklászik el valamerre. Sosincs gond.

2016. jan. 25. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor ne fuss!

Bringa, elliptikus tréner, taposó gép, spinning, súlyzós edzések, számtalan más lehetőség van a sportra.

Ha nem akarod feladni, olyat kell választani, amit szívesen csinálsz, nem kényszerből!

2016. jan. 25. 19:12
 5/5 anonim válasza:
Amikor futópadon futok,akkor unom,inkább intervalt nyomok. Szabadban nem unom,kikapcsol, jól esik. És motivál az eddig leadott 10kg hogy ne unjam. ;)
2016. jan. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!