Szerintetek mennyit veszitettem?
Figyelt kérdés
Egy-masfel hetig nem edzettem, mert lazas voltam nagyon, es most hogy meggyogyultam olyan erzesem van mintha fele akkora lennek mint azelott. Pedig csak 1 kilot fogytam
Teljesen olyan erzesem van mintha osszeestem volna, olyan lennek mint kondizas elott
2016. jan. 23. 12:38
1/5 anonim válasza:
semennyit. olyannak látod magad amilyen a kedved. menj el edzeni, ott bedurransz, és máris jobb lesz
2/5 anonim válasza:
Mindenki így van ezzel. A második edzés után teljesen visszaáll a régi rend.
A folyamatos kondizás alatt az izomrendszer állandó felkészült állapotban van és terhelésre számít.
A vérbőség pikk pakk visszanyerhető.
4/5 anonim válasza:
Énis utálom, mikor 3 nap betegség alatt 2 kiló izmot kihányok, vagy kijön hasmenéssel. Ti ilyen marhák vagytok? Bicepszet szoktál izzadni lázasan vagy mi a rák?
5/5 anonim válasza:
Semmit, max fejben. Van hogy reggel jónak látod magad, este nem, akkor sem vesztesz közben, max más a kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!