Ti hogy fogyasszátok a hajdinát?
Figyelt kérdés
Öteteket,tippeket szeretnék olvasni...2016. jan. 21. 18:37
1/5 anonim válasza:
Sehogy, mert utálom az ízét, de amúgy főzve ettem volna, zöldségekkel, éppúgy, mint a rizst, kölest és a többit. Bár a rizs és a köles sokoldalúbb... Főleg a rizs, egyeseknek kenyér, édesség szerepkört is betölt.
De nyilván van rá más recept is, de a köretgabonák annyira jók zöldségekkel keverve.
4/5 anonim válasza:
Én kétszer csináltam eddig. Először főzve, az ocsmány volt. Másodszor megmostam, megporítottam egy kis kókuszzsíron főzés előtt, és sokkal finomabb lett.
5/5 anonim válasza:
Hajdinat főzés előtt le szoktam mosni forró vízzel, aztán kokuszzsiron kokuszreszelekkel együtt megpiritom és aztán megfőzöm. Gyumolcsel szoktam enni és kis mézzel, néha fahéjjal ízesítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!