Számotokra elvárás, hogy a párotok/kiszemeltetek is eddzen?
Előbb olvastam egy kérdést,ami alatt szanaszét voltak oltva,akik csak erre-arra edzenek, vagy ha a nő nem is edz csak lefogy, stb.. :D
Szóval nálatok alap, hogy a nő/férfi is eddzen ,ha már ti is edzetek?
Mivel én is soká kezdtem, nem várom el tőle azonnal. De pár év múlva igen. Addigra ő is 40 lesz s ha még minimum 80 évet akarunk együtt tölteni, muszáj karban tartani a testünket... Jelenleg biciklizik és állva dolgozik, ennyi.
Esztétikailag nincs bajom vele, karcsú, csak izma nincs sok. De nem fogok tiltakozni, ha ez megváltozik, csak éppen a saját testem izmosabbá, erősebbé tétele a fontosabb s persze ahhoz van sokkal több közöm és ráhatásom :D
Az miért lényeges,hogy állva dolgozik? Én is állva dolgozom,de attól,hogy a lábam elfárad,nagy energiaigénye nincs, fittebb nem leszek tőle.
Nekem például az exem folyamat rinyált, hogy miért kell ennyit edzeni, miért nem jó, hogy mikor együtt alszunk tésztát főz és nem csirkét, na meg hasonló dolgok
Most már csak exem :))
Nem elvárás, hogy már megismerkedésünkkor eddzen, de mivel odavagyok az izmos lányokért, és az életem során azért szeretném megtapasztalni, milyen az, számomra fontos, hogy együttélésünk során valamikor eddzen velem együtt. Az lenne a legjobb, ha együtt fejlődhetnénk :D Na meg azért sem elvárás, hogy eleve eddzen, mert hát az olyanoknak nem én vagyok a célcsoportja :D Pedig okos vagyok meg intelligens, meg hűséges, humoros, sőt magas is, csak hát még nem izmos :( :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!