Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Asszimetria/amino profil?

Asszimetria/amino profil?

Figyelt kérdés

Hello.2 kerdesem lenne:

1:eszrevettem,hogy a jobb oldalam nagyobb.a jobb combom,vallam is.

-edzek ra kulon,hogy felhozzam,vagy uton eri?

2.miben kulonboznek egyes feherjek?(por alapuak)

Melyik a legjobb amino profil szempontjabol?(az ember szamara?

-melyik allat husa a legjobb amino profil szerint az ember szamara?

2016. jan. 19. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Fehérje, legjobb a tojás, állatiból is a tojásfehérje, azon kívül a csirke, marha, pulyka között nincs nagy különbség.

Asszimmetria: ez mindenkinél így van, a legjobb profik sem teljesen szimmetrikusak, edz, a többségnek javul, vagy ahogy fejlődik, kevésbé lesz látható, nincs értelme egy combra, vállra külön dolgozni, ha nem üt el nagyon.

2016. jan. 19. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Rendben koszonom.ertekeltem a valadzodat.

A halat,azon belul is a tonhalat hova raknak,meg ugy nagyjabol az osszes tobbit?

2016. jan. 19. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Tojás a legjobb, de őszintén szólva pl. leucin szempontjából alig van különbség disznó és csirke között, 100g-ban 100-150mg differencia ha van, 2600-3200mg körüli értéknél pedig ez azért nem sok. Tojásfehérjében pl. 100g-ban van 4200mg. De babokban is rengeteg leucin, izoleucin és valin van, szóval igazából ha te most pl. nekiállnál disznóhúst enni, hiába jobb izoleucin és valin tekintetében a hal, ugyanúgy tudnád fedezni belőle a szükségleteidet. Főleg, ha eszel napi 4 tojást is.

Szóval kár ezen stresszelni, edd, amelyiket jónak érzed, nem fogsz jobban fejlődni tonhallal, mint csirkével.

2016. jan. 19. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia.szoval jol ertem,h a tonhalnak jobb?amugy tudom,jelenleg a halhoz jutok hozza legjobban,es eddig jon vele a tomeg elegge,csak az emberhez hasonlitva kerdeztem,h ne is nagyom vesszen karba(bar inkabb..) mint h ne legyen eleg valamelyik amino.koszi a valaszt.ertekeltem.
2016. jan. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!