Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem is olyan veszélyesek a...

Nem is olyan veszélyesek a szteroidok?

Figyelt kérdés

Pl Dorian Yates elmondja hogy egy ember aki 2 hétig mekiben zabált napi 3x az sokkal károsabb volt mint hogy ő 12 évig használt szteroidokat. Meg hogy egy barátja jelenleg vese átültetésre vár és nem a szteroidok miatt, hanem a nurofen nevű gyógyszer miatt.

https://www.youtube.com/watch?v=FiAf7TRsNrw

Rich Piana is elmondja hogy a 20 legrosszabb gyógyszer listáján a szteroidok az első helyen vannak, amíg a az aspirin a 18. helyen van. És ha bevesz valaki 20 szem aspirint, akkor egy órán belül megfog halni. Viszont ha valaki bevesz 20 szem bármilyem szteroidot, akkor semmi baja nem lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=5s2ES2X5vDQ

Na most akkor hogy van ez teljesen össze vagyok zavarodva? :-D Én nem használtam még soha szteroidokat az elmúlt 11 év edzésmúlt alatt, nem is fogok mivel nem látom értelmét, csak érdekel a téma. :-D

2016. jan. 17. 13:57
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
44%
Van akinek egy kúra is bajt okoz, van akinek meg 20 év cuccolás sem annyira. Ennyi.
2016. jan. 17. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a veszélyes? Nagyapám 60 éve dohányzik, már alkoholista jó ideje, elmúlt 80 éves. Közeli ismerős sportol, egészségesen táplálkozik, 40 évesen rákos lett (nem koxol). Akkor mi az egészséges? Nem mindegy, az adott szervezet, van aki mindent kibír, más belehal.
2016. jan. 17. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt miért kell minden második nap megkérdezni?
2016. jan. 17. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért itt elég sok mindent figyelembe kell venni.

Egy profi nem azt a tisztaságú cuccot fogja nyomni, amit te, hanem a legjobbat.

Aztán az se mindegy, hogy őt orvosok felügyelik.

Harmadszor pedig van genetika is.

Én is tudok olyanokról, hogy mióta él alkoholista, cigizik, drogozik aztán 40 évesen 30-nak nézik olyan kisimult, plusz egészséges, mint a makk.

Ezzel szemben más meg életében egy cigit nem szívott el, aztán 29 évesen tiszta áttét volt.

2016. jan. 17. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:
2016. jan. 17. 14:25
 6/11 A kérdező kommentje:
De itt a növekedési hormonról van szó, ami teljesen más hatású mint a többi szteroid.
2016. jan. 17. 14:29
 7/11 Cortez70 ***** válasza:
65%
Mint a többi szteroid??? A növi nem szteroid hormon. Hormon, de nem szteroid.
2016. jan. 17. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Figyelj az ebolaba rengetegen haltak bele kb 20% megis tulelte vagyis tobb ezren meg ma is elnek. Ezek szerint az ebola nem veszelyes? Nem halalos betegseg? Csak az veszelyes ami 100%- ban halalos? Szerintem a fagyallot is tulelne valaki megsem ajanlom, hogy barki megkostolja.
2016. jan. 17. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem veszélyes. Nemsokára árulják is majd a közértben. (fészpalm)
2016. jan. 17. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem éri meg a kockázatot semmiképpen sem.

Mert nemcsak 20-30 évesen kell erősnek lenni koksszal, hanem 70 évesen is.

2016. jan. 17. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!