Lehetséges ez? Magasságnövelés?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, körülbelül 158-160 cm. Hallottam ezekről a magasságnövelési gyakorlatokról, és kérdezném, hogy hatásosak e? És ha valaki tud erről, akkor légyszíves küldjön egy olyan youtube vidit, vagy linket, ami bemutatja, és ami használ/érdemes kipróbálni.
És ha ezeket a gyakorlatokat elvégzem, kb. mennyi idő múlva fejti ki a hatását?
És egy nap hányszor csináljam? :P Előre is thx! :*
2016. jan. 12. 16:52
1/8 Cortez70 válasza:
Nem tudsz magasságot növelni. Genetikailag adott, hogy milyen magas leszel. Be kell vinni a tápanyagokat rendesen és akkor kihozhatod a maxot, de gyakorlatokkal nem tudod befolyásolni.
2/8 anonim válasza:
Nem feltélenül ilyeneket kell csinálnod. Szerintem menj el röplabdázni. Attól én 1 év alatt 8 cm-t nőttem.
3/8 Kenzo Tenma válasza:
Volt olyan osztálytársam aki cigizett, alkoholizált és mégis megnőtt kb akkorára, mint én (193 cm). Szóval az, hogy milyen magas leszel genetikailag be van kódolva. Esetleg pár centit befolyásolhat az életmód szerintem. Ha meg lány vagy, akkor nagy növésben már ne reménykedj.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :D most mértem meg magam és 162 vagyok :D hülyeség volt ezt kiiírni, meg vagyok elégedve a magasságommal :D
2016. jan. 12. 17:47
5/8 anonim válasza:
+2 centi elég volt az örömödhöz?
Hát mondjuk, nekem is csak ennyi kéne. : DDD :(
7/8 anonim válasza:
Reméltem a két kiló szmájliból egyértelmű lesz az utalás.
:)
8/8 A kérdező kommentje:
:D igazából 2cm sokat számít :D
2016. jan. 13. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!