Ez normális, hogy 1 hete érzem a mellembe az edzést?
Figyelt kérdés
Szóval vasárnap mell-bicepsz volt.Izomlázam lett utána és szerdán jött a váll-tricepsz.Szerdán tolódzkodtam aztán szombaton még hátaztam is.Ma megint mell bicepsz lenne,de a mellembe még mindig érzem az edzést.Szerintetek rá lehet így is edzeni?2016. jan. 10. 12:20
1/8 anonim válasza:
Volt már nekem is 1 hétig tartó mellizomlázam. Szerintem pihentesd, amíg teljesen el nem múlik.
2/8 anonim válasza:
Izomláz esetén nem fog az izom olyan intenzitással működni mint kipihent állapotban, így szerintem hanyagold. Mióta edzel?
4/8 anonim válasza:
Ha nem most kezdted akkor gyanús hogy nem izomláz, legalább is ilyet én nem tapasztaltam folyamatos edzés, azonos terhelés mellett (értsd: nem most váltottál intenzívebb, nehezebb edzéstervre pl)
Kezdőként lazán lehet egy hetes izomláz.
Ha csak izomláz, akkor edz nyugodtan rá, egy kicsit mondjuk vegyél viszább a súlyokból erre az edzésre.
5/8 anonim válasza:
Én is ezért kérdezem, mert az egy hetes izomláz ha nem most kezdte gyanús lenne.
6/8 anonim válasza:
Nekem kb. 2 hónapja volt az egy hetes, de az egy nagyon odabaszós edzés után volt. Harmadnap tetőzött, zuhany alatt rendesen fájt, amikor zúdult rá a víz.
Szerintem a nem kezdők is össze tudják hozni, csak nagyon kell akarni. :D
7/8 anonim válasza:
Persze, egyszer-egyszer össze. Egyszer kitaláltuk edzőtársammal hogy 150 kg-ba 150-150 ismétlést guggolunk, és utána ment még pár izolációs gyakorlat lábra magas ismétléssel. Másnap reggel alig tdtam kikelni az ágyból.
8/8 anonim válasza:
Mellemben. Az érzés valahol van és nem valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!