Pont azért amiért egy hamburgert egy hiányos öltözetű jó nővel reklámoznak.
Pont azért amiért egy kocsit egy hiányos öltözetű jó nővel reklámoznak.
Pont azért amiért egy sálat egy hiányos öltözetű jó nővel reklámoznak.
Csak vizsgáld meg a nevet:
bio - biológia meg minden ilyen shit emberi test, meg izék sejtek akármi.
tech - az meg valami tudomány meg ilyen érthetetlen cucc ami tök menő
usa - THE GREATES GODDAMN COUNTRY WHAT EVER EXISTED IN THE WORLD
kb ezt próbálják sugallni. biotechUSA: tudományosan biológia szerint összeállított minőségi (minőség = usa) termék. Ugyanúgy kínában gyártják mint a new yorkos pólót, és nem peking van ráírva, de még csak nem is hszienjang vagy shangluo.
:'DDDD
de tök buz.iság ez
Eddig abban a tévhitben éltem, hogy biztos az amcsiknál is népszerűek a Bioteches cuccok.. Gondoltam meglesem az angol oldalukat, de rájöttem, hogy nincs.. Csak Magyarországon, Németországban és Oroszországban árulják a termékeiket. Na mindegy. :D
Az a forgalmazó szokott lenni. De amúgy meg ja ennyi a lényege. Valami jogi szempontból előnyös címre jegyzik be a forgalmazóét, és PROFIT.
Nekem a kedvencem amikor ráírják hogy MAGYAR zöldség:
származási hely: Spanyolország (vagy: EU)
forgalmazza: xy Kft Magyarország...
O K É ! ! !
Btw: az usában SEMMILYEN regula nincs a tápkiegekre. Szó szerint nekiállhatsz otthon kotyvasztani valamit, írsz a cédulára megintcsak valamit, és már el is adhatod. MAX akkor van gond, ha véletlenül bevizsgálják, és tiltott anyag van benne. Akkor bevonják, de ha csak nem egyezik a cetlivel az összetevők, akkor csak bírság.
És amúgy is ritka a bevizsgálás, mert ott MINDENKI ontja magából ezeket.
Az euban azért van csak pár nagyobb márka, mert csak egy nagyobb gyártó képes arra hogy minden előírásnak megfeleljen, és ennek ellenére hasznot tudjon produkálni.
Bár erről sztem cortez többet / jobbat tud, mint én. Ő élelmiszermérnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!