Ti hol veszitek a csirkét, és mennyiért?
Én már 3. Hónapja a sportkaja.hu-ról rendelem, eleinte bizalmatlan voltam, de az a helyzet, hogy sokkal jobb minőségű, ízletesebb és tartalmasabb az amit ők árulnak, mint az amit székesfehérvár környékén bárhol be lehet szerezni...
A combnak viszont kissé furcsa a szaga és az íze, de nem romlott, csak érezni rajta, hogy valami tápon mevelkedett a csirke, de legalább nem antibiotikum szagú mint a teszkós meg az interspar-os...
Amúgy zöldséget leszámítva az egész havi kajámat meg tudom tőlük rendelni egyben 1 házhozszállítási díjért, zab, rizs, minden nagyon jó minőségű, csak azt nehezményezem, hogy nem árulnak vörös és fekere rizst, mert inkább enném azt, mint az uncsi barnát...
Még annyi, hogy az étrendkiegjeik viszont aranyárban vannak...
De zab, rizs, hús, lenmagolaj, nasi, ezeket mind tőlük veszem és jóval olcsóbb, mi tha fehérváron kocsikáznék érte jobbra balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!