Hogyan Böjtöljek?
Figyelt kérdés
napi 6 óra alatt kéne megennem 2500kalóriát vagy 2000kalóriát.Én iskolába járok nekem közben ennem kéne tehát legyen úgy hogy 8 órától 14 óráig ehetek 2500 kalóriányit és aztán semmit, ez megfelel de ebben az időszakban mit ehetek? bármit?2015. dec. 27. 12:44
12/22 anonim válasza:
Ez már tényleg személyes preferencia ki mit élvez
13/22 Cortez70 válasza:
Igen, éppen ezért ne jelentsd ki, mintha mindenkire az lenne érvényes.
14/22 anonim válasza:
Okés, bocsánat :), a saját gondolataimat írtam le
17/22 anonim válasza:
Úgy böjtölj, ahogy a Biblia írja gyermekem!
18/22 anonim válasza:
Calorie deficit~negatív szénhidrát mérleg.
Látszik hogy a fordito is beszél angolul...
Amugy meg 2 csavo tapasztalata nem sokat jelent.
A böjtölés valoszinuleg semmivel sem jobb mint a rendes kajálás, de nem is rosszabb eredményekben.
Egyszerűen vannak akik 2000 kaloriat szivesebben vinnének be 2 db nagy 1000 kalóriás étkezésben és eszik tele magukat, valaki meg szivesebben eszik 6 db ~333 kalorias etkezest. Vagy 3 500 kaloriast 2 db 250 kaloriast, igazabol nagyjabol tokmindegy, válaszd azt amelyik az életviteledhez legjobban illik és legjobban élvezed
19/22 anonim válasza:
Akinek tul maceras egesz nap a kajaval foglalkozni es reggel-este fozni annak megkonnyebbules a bojtoles.
20/22 Cortez70 válasza:
Milyen reggel este főzni? két napra megfőzök fél óra alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!