Debrecenben melyik a legjobb konditerem?
Figyelt kérdés
Lány/17 konditerembe szeretnék menni, melyik lenne a legjobb debben2015. dec. 23. 17:57
2/6 anonim válasza:
Amelyik közel van a lakóhelyedhez, írhatjuk most bármelyiket, de gondolom nem akarsz a város másik végébe járkálni. Olyan nagy különbség nincsen a termek között, mindenhol le lehet edzeni normálisan. Én a Bumeráng fitnessbe járok.
3/6 A kérdező kommentje:
Igaz, igaz
A cutler az közel van egy 20 percnyi
2015. dec. 23. 23:01
4/6 Valter6672 válasza:
én a segnerbe járok 2 éve, fsza terem :)
5/6 A kérdező kommentje:
ott voltam és tényleg jó csak kicsit messzi van :)
2015. dec. 24. 07:23
6/6 anonim válasza:
Ez elég egyedi.
Hozzám a chilifitness van közel, de nekem nem jön be, túl fitneszes, kényelmes. Ettől függetlenül jó terem, van minden, ami kell.
Én bejárok a Delta Fitnessbe. Benn van a központban, félúton a csillivilli és a régi hardcore termek között. Hazafelé meg be tudok ugrani bevásárolni.
Van boxzsák, ami nagyon ritka egy konditeremben. Ugyanakkor hiányzik, hogy lássak embereket 200+ súlyokkal fekvenyomni és guggolni. De ez a belváros, itt nem jellemző.
Jártam olyan teremben is, ahol szóltak, hogy nem kellene felhúzást csinálni, mert emeleten vagyunk és reng az egész épület. Hát köszi, utolsó alkalom volt :D
Szóval...az a legjobb, ahol jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!