Rendeltem MHN 100% whey prot, de nem kaptam hozzá adagoló kanalat?
Figyelt kérdés
Hogy adagoljam így? Nincs itthon adagolókanál.
Aki esetleg vett már ilyet, az kapott hozzá?
2015. dec. 21. 15:29
1/9 Cortez70 válasza:
Újabban már nem jár hozzá adagolókanál, mondta nekem is a tápkieg bolt tulaja. Nekem szerencsére sok van félretéve, így nem hiányzik. Amúgy meg kimérsz konyhamérlegen pl két evőkanál (púposan) port, az kb 30g. De mérd ki, hogy nálad mennyi, mert ugye a kanalak sem egyformák.
2/9 anonim válasza:
30-50ft-ért kapsz bármelyik tápkieg boltban, bár el nem tudom képzelni, hogy nincs otthon neked. Tucatszám dobálom ki őket a kukába.
3/9 A kérdező kommentje:
Na találtam adagoló kanalat de nincs ráírva hogy 25gramm tehát nincs grammra írva, hanem csak 3/4 meg ilyenek. Ezek mit jelentenek?:D
2015. dec. 21. 16:29
4/9 Cortez70 válasza:
Nem is fogsz grammot találni rajta, mert nem mindegy mit mérsz a kanállal. Pl fehérjéből egy tele adagolókanál (lemértem többféle adagolókanalat is) 22-24g. De ha tömegnövelőt mérnél vele, az kb a duplája lenne, mivel a cukor miatt a tömegnövelő nehezebb ugyanannyi térfogatban, mint a fehérje. Így okés? :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán. :D Full forceos supercarb fastomból volt, ami azt írja hogy egy adag 50g, de ilyenkor púpósra gondol vagy pont teli vagy ameddig a 3/4 jelzésű csík van?
2015. dec. 21. 16:44
7/9 Cortez70 válasza:
Carb-f-ből egy tele adagoló az 50g. De tényleg vegyél mérleget, pár ezer ft, nem drága.
8/9 anonim válasza:
Tápkiegre költesz de nincs egy tetves mérleged. Ez olyan, mintha nekiállnál házat építeni szerszámok nélkül.
9/9 anonim válasza:
2.2eft egy digitális mérleg a Rossmannban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!