Hogy vehetnék részt fitness-model versenyen, vagy lehetnék fitness mondel?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a dolog,alkatom,izomzatom szerintem még nem,de szinte mindenki más szerint meg van. Hozzáértők szerint is,nem csak Anyukám mondta :)
Nos,eleinte ilyen amatőr,nevezési díjas versenyek érdekelnének,csak nem tudom,hol lehet nyomon követni,hol,mikor van/lesz. Valamint fitness-modellnek hol lehet jelentkezni?Sima modellügynökség,vagy van erre specializálódott ügynökség is?
Válaszokat,segítséget előre is köszönöm!
2015. dec. 17. 22:31
11/20 anonim válasza:
Hát az kicsit más kategória papa:D hirtelen azt hittem bikinibe! :D
12/20 Andi80018 válasza:
De goni vagy Montypie! :-) Lehet, hogy ez a hölgy télleg komolyan gondolja, bár akkor már rakhatják félre a lóvét első körben a mellekre! :-)
Viszont Monti kemény lenne a bikinibe, szerintem tuti befutó:-)
13/20 A kérdező kommentje:
Én amúgy férfi vagyok,tehát bikinibe nem akarok illegni-billegni :D
És ez nem testépítés,az más kategória.
2015. dec. 18. 13:27
14/20 Cortez70 válasza:
Tenyleg pasi vagy? Banyek ezt most benéztük. :)
15/20 Cortez70 válasza:
Férfiaknal physique a belépő szint. A rövidgatyós.
16/20 anonim válasza:
Valamiért a fitness modell-ről kapásból nőre asszociálok sorry :D
17/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok búzakalász azért. Félreértés ne essék. Csak szikár,vékony testalkatom van,testépítésre szerintem nem is alkalmas,meg nem is szeretném (nem mintha gondolnék egyet,és kigyúrnám magam),ezért gondoltam erre :)
2015. dec. 18. 15:11
18/20 anonim válasza:
A már írt személyiedzős dolog lenne az alap ehhez.Ha az edzés a verseny étrend és a vízhajtás részével tisztában is vagy,az edző megtanít pózolni,verseny sminkben tanácsokat ad,megmondja neked melyik a legjobb barnító,kinél varrasd a fellépő bikinid,hol vedd a cipőt,milyen versenyen és hol van értelme indulnod a nélkül hogy kinevettesd magad.
19/20 anonim válasza:
Most látom hogy pali vagy.Ez a hátránya,hogy nem szoktam a kommenteket olvasni csak futólag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!