Anorexiás voltam.157 cm-hez 35 kg voltam. Nem rég híztam egy jó pár kilót a többi lent!?
Tehát szerencsére sikerült sikeresen kigyógyulnom az anorexiából.Mindent megeszek amit megkívánok,de azért próbálkozok minél jobb minőségű ételeket enni.Pl fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű,teljeskiőrlésű liszt,és barna rizs.Palacsinta tésztát pl banánból,és tojásból készítem el.
Ezekkel az ételekkel fel jött rám majdnem 8kg.
Emellet,néha-néha eszek egy kis csokit,de nem viszem túlzásba.Pl egy db szaloncukor,vagy kettő.Vagy néha belefér egy sima sajtos pogide azért próbálok minél egészségesebben étkezni.Emellett edzek heti4szer egy órát.Súlyzókkal,fenékre,hasra,és mellre.Már legalább 2-3 hete edzek,de az a bajom hogy a fenekem nagyon nem tetszik..a mellem kicsit nőtt,de azzal sem vagyok megelégedve.8kg-os súlyzóval dolgozok,3szor 25 guggolást csinálok,de semmi.
Mit kéne csinálnom?Lehet az a kis édes dolog amit eszek,elkéne felejteni? Mert minden második nap megeszek egy activiát,ilyen zabosat,die hát gondolom nem attól nem feljlődök
Kérlek ssegítsetek.A célom,nagy és formás fenék,illetve szép mell
Tipp,vagy tanács?
Jaj elfelejtettem írni,hogy fenékre még csniálok lábemeléseket,rugást,oldalra lábemelés,kitörést(szintén súlyzóval),mint mondtam guggolásokat,és egy kis lépcsőzést is.
Emelett szedek fitoösztrogénes kaszulát ami szóját tartalmaz.Azért szedem mert nincs emg a menstuációm még mindig.De azrét is mert elméletieg nő tőle a mell
Ügyes vagy! Gratulálok! :)
Ami az edzést illeti, nagyobb súllyal guggolj, akkorával amivel 13-nél nem megy több. Csinálj még kitörést, és csípőemelést, felhúzást is? Jók azok is amiket te csinálsz, de nem elég.
Türelem! Ez egy nagy izom, kell minimum fél év megfeszített munka, és étrend, mire látványoa lesz a fejlődés!
Nyugodtan nassolhatsz néha, az nem fog megártani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!