Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gombát lehet az étrendbe?...

Gombát lehet az étrendbe? Milyen vitamint vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, holnapra kapok gombát a nagybátyámtól(laska,sárga) hogy miként, készíthetném el diétásan? Nekem a párolt zöldség mellé kellene.

Pulykákat is kaptam 15-20kg lehetnek. De valami nagyon durva tápot kapnak. Ez nem gáz? Valami párhét alatt kicsiből, 15-20kg meg híznak. Nekem ebből csak a mell, comb része kell a többit anyuéknak adom. Durván 1-2 hétig tuti, hogy elég lesz. Most amit ebből, meg spóroltam szeretnék valami jó vitamint. Vagy esetleg vitamin helyet, tegyek az étrendembe gyümölcs salátát? Joghurttal... Amúgy is kevés gyümölcsöt eszem... Melyiket lenne, érdemesebb? Esetleg inkább estére túrót? Melyiket lenne érdemesebb?

2015. dec. 5. 16:31
 1/1 Cortez70 ***** válasza:

Mehet gomba, jó lesz a hús és rizs mellé. Vitaminnak mega daily one, vitabolic. Vagy ha jobbat akarsz akkor multi pro plus.

Este én túrót nyomok kis proteinnel utolsó kajának.

2015. dec. 5. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!