A Pain & Gain c. filmben Wahlberg vagy Dwayne Johnson rendelkezik jobb fizikummal?
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 20:53
1/5 anonim válasza:
Vannak emberek, akiknek ez nem egyértelmű?
Dwayne Johnson
2/5 Cortez70 válasza:
Johnson sokkal nagyobb tömegre és szàrazabb is. Persze kinem milyen a jó forma.
4/5 Cortez70 válasza:
Hová? Tiszta víz az ember. Èn szàrazabb vagyok, kb vagy nagyobb tömeggel. Ő nokedli szint Johnsonhoz kèpest.
5/5 anonim válasza:
Wahlbergnek ez csak egy szerep volt. A rock nak ez az élete. Meg is látszik nem véletlenül a formájukon.
Amúgy hatalmas film, én szakadtam a röhögéstől. Kicsit féltem hogy arra hegyezi ki a dolgokat, hogy aki gyúr/izmos az hülye. De szerencsére nagyon ügyes rendező volt, sokkal magasztosabb dolgot vett górcső alá (ugye az amerikai álom), és remekül dolgozta fel. Lehet meg is nézem gyors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!