Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire hízlal a gyros? A...

Mennyire hízlal a gyros? A krumplinak milyen hatása van a szervezetre?

Figyelt kérdés

Heti 3x edzek teremben, igazabol nem akarok versenyre jarni csak kicsit le szeretnek adni a sulyombol, mennyi hizlal a gyros ? Nagyon káros ?

Ha mar leadtam amennyit akartam utanna ehetem? Vagy hamar vissza fogom szedni?

2015. nov. 25. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy 200 grammos gyrostól 300 g-ot is hízhatsz!
2015. nov. 25. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jó kaja. Tele van nyomva hússal, zöldségekkel, ráadásul rohadt finom is.
2015. nov. 25. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Kész, vége, ha életedben egyszer ettél már krumplit, akkor jobb, ha hagyod.
2015. nov. 25. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha több kalóriát nyomsz be egy nap, mint amennyi kell, akkor hízol. Ha kevesebbet, akkor fogysz.

"Ha mar leadtam amennyit akartam utanna ehetem? Vagy hamar vissza fogom szedni?"

Kicsit olvasgass a témában gyúrós oldalakon, sok hasznos infó van ilyen kérdésekre úgy általában.

2015. nov. 25. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen 2#-es baromi jó kaja az a cafatokból összetákolt kétes eredetű maradékhús amit, hogy minden remek legyen még vödörszám locsolnak zsírral. És ezen még rengeteget segít az az 5g szottyad vöröskáposzta amit beledobnak valóban.

Nem arról van szó félre értés ne essék, hogy sose lehet szar kaját enni, de azért ne magyarázuk már meg, hogy az milyen egészséges valójában.

2015. nov. 25. 20:46
 6/8 Kisboltos ***** válasza:

A gyros még a szar kaják közül a jobbik. Ha jó a genetikád jobban fogsz tőle nőni, mint más a 100% tiszta kajálástól.

Egy-egy becsúszhat, de ne legyen a rendszeres étkezés része.

2015. nov. 25. 23:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. nov. 26. 00:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy melyik gyros-osnál veszed, az esetek 90+ %-ában olcsó, rossz minőségű húsból (cafatokból) van, tényleg sok zsírral, ráadásul általában a zöldségek sem a legjobb minőségűek.

De vannak megbízható helyek, szín hús, szinte 0 zsírral, friss, helyi zöldségekkel.

Ennél jobb (gyors)kaja nem igen létezik.

2015. nov. 26. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!