Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak ha a barátaim...

Mit csináljak ha a barátaim csúfolnak? Többi lent.

Figyelt kérdés

azért csúfolnak mert megerőltetés/nyögés nélkül le tudok nyomni 40-50 sőt 60 tökéletes fekvőtámaszt fiatal korom ellenére.Nagyon vékony vagyok(28 kg) és nem tudom mit tegyek.Tényleg nagy baj ez légyszi segítsetek mit csináljak.Köszi minden értelmes választ.

12/L

2015. nov. 23. 18:12
 1/4 egy naaagy fan válasza:

Csak irigyek, neked semmit nem kell tenned! :)

Na, de 28 kg?! Az nagyon kevés! Menjetek el orvoshoz, vagy valami... :/

2015. nov. 23. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

50 tökéletes fekvőtámasz? Lökj már meg egy videóval vagy 1-2 képpel amin épp fekvőt csinálsz, mert tudod ki hiszi el, hogy azzal a 28kg-oddal megcsinálsz Ennyit.. Tökéletesen. :D

Meg hízhatnál vagy 10-20kg-ot mert az ovisok nehezebbek hallod :D

2015. nov. 23. 19:44
 3/4 Kisboltos ***** válasza:

Pont azért tud ennyit megcsinálni, mert 28 kg. Régen tornáztam, és a velem egykorú lányok is meg tudták ezt csinálni. Persze később már nem.

Ne aggódj emiatt, csak irigyek. Pár év és minden ilyenből kinőek, tapasztalat. Addig meg, légy büszke!

2015. nov. 23. 22:56
 4/4 kovpet ***** válasza:

A barátaid nem csúfolnak. Aki barát, az nem csúfol és aki csúfol, az nem a barátod.

Amúgy meg irigyek, valószínűleg.

Ilyen korban mindenkit megtalálnak, aki kicsit kitűnik valamiben.

2015. nov. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!