Kálvin tér közelében tudtok jó konditermet?
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 13:04
1/5 anonim válasza:
Magyarország minden második településén van egy Kálvin tér...
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy a budapesti!!! Kálvin téren. Valószínű hogy a piripócsi Kálvin térre gondoltam amugy....xd
2015. nov. 20. 21:50
3/5 anonim válasza:
Komolyan TE vagy megsértődve?
Miért ne lehetnél kíváncsi a szegedi, debreceni vagy éppen pécsi Kálvin tér közelében lévő konditermekre?
Én is Pesten élek, de honnan tudhatnám, hogy te is?
De tudod mit? Ha te ennyire okos gyerek vagy, akkor most már azért sem fogok mondani termet, pedig lenne ötletem ;)
4/5 anonim válasza:
Miért nem tudod beírni a Google-be? Budapest Kálvin tér edzőterem. Ennyire nulla nem lehetsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Ha találtam volna nem írtam volna ki a kérést. Egyet találtam csak de arról nagyon sok rosszat írnak..
2015. nov. 21. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!