Egy 17 éves gyereknek egy szteroid kúrától is lehet maradandó károsodása?
Belenyúlni egy hormonháztartásba 17 évesen?Ha engem kérdezel,szerintem csak károsodás várható.
Étrend és normális edzés nélkül szteroidokkal sem fogsz fejlődni.ha meg jó étrendel meg jó edzéssel dolgozol,akkor m2g 17 évesen is elég durva ütemben fogsz fejlődni,szteroid nélkül is,mert ilyenkor elég durva szinten vannak a hormon termelések.
"Emellett a legtöbbször nincs kimutatható változás, rendes helyreállítás után. Az már más kérdés, hogy évek után is kijöhet."
Pontosan leírod mi a baj az egésszel. Mindenki tudja hogy a megfelelő szereket megfelelően használva olyan mintha nem is tolnád. De ettől ez még nincs így. Ha hallottál már egy kúrán túllévő embert beszélni, akkor tudod hogyzihál, és kapkod levegő után úgy, hogy semmit nem csinál, csak beszél.
Ezt az állapotot mindennek mondanám, csak egészségesnek nem.
Ha iszol egy kvt, és beveszel rá egy vérnyomáscsökkentőt, nem lehet kimutatni hogy változott valami. Ettől függetlenül meg matéria került a szervezetedbe. És attól hogy a vizsgálat a csak a vérnyomást méri, még számos egyéb területen van hatása.
ÉS IGEN TUDOM, HOGY NEM CSAK VÉRNYOMÁST TESZTELNEK A DROGOKNÁL. Példa volt hogy éreztessem: attól hogy egy vérteszt nem mutat semmit még nincs minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!