Jonathanka kérdése:
Szteroid nélkül mennyit lehet elérni?
Figyelt kérdés
És mért fogják mindig a kox ra ha valaki ki van gyúrva. Akkor mindenki rögtön rávágja ,hogy a szteroid miatt van. És én el tudom hinni h Lazar angelov,jeff Seid meg ezek nem kokszolnak.2015. nov. 8. 17:51
1/10 anonim válasza:
Mert hülye vagy azért hiszed el szerinted ha a jeff példa képe a koksz miatt halt meg akkor jeff nem kokszol?
Amugy egy superbody opent azért lehet hozni ha nem is annyi idő alatt mint azok
2/10 anonim válasza:
Lazar 90 kg-osan olyan romszáraz 24/7-be hogy még a hasán is erek vannak durvább mint anno frank zane de te csak hidd el hogy naturál és vedd meg 60e a programját
4/10 anonim válasza:
Ja,szerintem koxolnak ezek...De pl Men's Physique kategóriában nem kell a kox...csak a kemény munka és a türelem.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Ja de ratyiságban mind megegyeznek.
7/10 anonim válasza:
Én nem látok különbséget, egyformán b_zi mind.
8/10 anonim válasza:
az alkatuk téveszt meg téged, vannak olyan emberek akik különösebb sportolás nélkül is anatómaiai szobrok, ellenben mindig is vékonyak maradnak, rajtuk a szteroid sem dob olyan látványosat, kb mintha hirtelen elkezdene neki nagyon jól menni az edzés
9/10 anonim válasza:
Na majd gyúros meg mutatja h néz ki egy h ki lehet ugy ba.zni magunkat mint a kokszosok
10/10 anonim válasza:
Mutass képet gyúrós milyen a jelenlegi formád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!