Miert nem erossek ezek a nagy darab testepitok meg lufi izompacsirtak? Csak felfujjak magukat azt egy talicska cementet nem birnak el.. De teszik magukat
Peldaul sokkal erossebb egy paraszt ember aki nap mint nap ket kezo nehez munkat csinál, nehez targyakat cipel szant vet satobbi
Mert sulyzoznak nem talicska cement versenyre keszulnek, testepitesben kinezet az elso 2. az ero de mutass mar nekem olyan TESTEPITOT aki gyenge mert Ronnie is csak 1tonnaval labtolozot.
2015. nov. 5. 17:06
2/18 anonim válasza:
Azért mert csak mell-bicepszeznek.Ha csinálnák a guggolást és a felhúzást,ők is erősek lennének.
2015. nov. 5. 17:07
3/18 Szergej55 válasza:
Ha minden ilyen kérdés után kaptam volna 1000 forintot, akkor vettem volna zöld dzsámbót. :D
2015. nov. 5. 17:19
4/18 A kérdező kommentje:
Komolyan kerdeztem
nevetséges az a sok gyuros palimadar, es semmi erejuk,
Nezzetek meg pl fekete lacit, ő erős meg se teszi magat meg feszeng, igaz o nem kinezetre megy,
Dehat aki van mar 100 kilo szalkas izom annak mar illo lenne nem 20kiloval fekvenykmni vagy gugolni... De azert teszik magukat.
2015. nov. 5. 17:44
5/18 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük! ;)
2015. nov. 5. 17:59
6/18 anonim válasza:
Srác...legyen egy kis eszed...Én is ha 85-el fekve nyomok,80-al deadliftezek,120-al vádlizok és 70 guggolok,akkor pl nem bírom el a barátnőmet aki 55kg?Mert ő akkora mint egy cementes zsák nem?Mondjuk én csak nagyon kezdő vagyok,de amúgy könnyen dobálom a barátnőmet,nevetve guggolok vele...Szóval ez a kérdés és ez a felvetés nagy baromság....Illetve talán annyi,hogy valami shyntol ami felfújja az embert,azt hiszem vizesednek tőle...Na az tényleg egy szar cucc...(Én csak vitamint és edzés előttit szedek a többi mint kaja)
2015. nov. 5. 18:01
7/18 anonim válasza:
Meg am aki 100kg száraz izom az nem fog neked a 20kgre ránézni...max vállazásnál. :) Szóval ilyen embert nem találsz aki szálkás és nincs benne erő..persze izom méret nem egyenlő az erővel..Pl.:edzés társamnak szép nagy formás melle van,nekem is formás de nem olyan nagy és ugyan annyit nyomunk...szimpla genetika.
2015. nov. 5. 18:03
8/18 anonim válasza:
Fekete Laci elég durván nézne ki, ha nem lenne elhízva (nyilván az ő sportágában nem az esztétikus kinézet és az alacsony testzsír a lényeg). A parasztember pedig hozzászokott egy bizonyos jellegű testmozgáshoz és abban erős. Egy konditermi edzéstől ő is kidőlne, mert nem ahhoz van hozzászokva, hanem a zsákcipeléshez vagy a talicskázáshoz.
2015. nov. 5. 18:04
9/18 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, ertem en, csak hat a sok majom tobb idot tolt a tukor elott mint a terembe. Meg mar jatsza az eszet, aztan nem sok,minden van mogotte, sokan bekepzeltek is, aztan ha meg ero kell valamihez besul
1-2 kivetellel vannak akik nem ilyenek.. Nekik tisztelet
2015. nov. 5. 18:59
10/18 anonim válasza:
Ha nektek Fekete Laci testepito, akkor ott bajok vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!