Sustanon 300 at és Anavart használtam 6 hónapi kúra?
Kaptam Sustanon 300 at heti 2 ampulla
+Anavart tablettásat naponta 3 étkezések előtt ezek voltak azok amiket kipróbáltam . Most újra belekezdtem de már nem használ. A kaja és edzés rendben. Edzés előtt megeszek 4 tojást nyersen + protein+tst fokozo . Edzés után powereade ioncserélt sportital meg edzes utan 45 percel Protein megint. És a fix kajázások . Reggelire gabonapehely meg proteinturmix es Anavar Ebédre csirkemell rizsel utána proteinturmix és Anavar . Vacsora 6 tojás + barnakenyér + 1csomag szőlőcukor lenmagolaj és Anavar. MI LEHET A GOND ERŐSEBB CUCC KELLENE ? ANAVAR HELYED ERŐSEBB VAGY A SUSTANONT CSERELJEM ?
Minek ez a sok turmix? Szilárd kaja sokkal jobb. Szerintem a ch is kevés lesz. 3 étkezés kevés. Vacsorára szőlőcukor??? Szar az étrended nagyon.
Az Anavar egyébként is szar, a szuszi gondolom EP mert nekik híres a 300-as, az működik. Tesztó fokozó kúrában minek? Inkább levezetés mellett/után kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!