Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sustanon 300 at és Anavart...

Sustanon 300 at és Anavart használtam 6 hónapi kúra?

Figyelt kérdés

Kaptam Sustanon 300 at heti 2 ampulla

+Anavart tablettásat naponta 3 étkezések előtt ezek voltak azok amiket kipróbáltam . Most újra belekezdtem de már nem használ. A kaja és edzés rendben. Edzés előtt megeszek 4 tojást nyersen + protein+tst fokozo . Edzés után powereade ioncserélt sportital meg edzes utan 45 percel Protein megint. És a fix kajázások . Reggelire gabonapehely meg proteinturmix es Anavar Ebédre csirkemell rizsel utána proteinturmix és Anavar . Vacsora 6 tojás + barnakenyér + 1csomag szőlőcukor lenmagolaj és Anavar. MI LEHET A GOND ERŐSEBB CUCC KELLENE ? ANAVAR HELYED ERŐSEBB VAGY A SUSTANONT CSERELJEM ?

2015. okt. 24. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Fú bāzdmeg..
2015. okt. 24. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
ez kamu kérdés?
2015. okt. 24. 21:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Nem fejlődök !
2015. okt. 24. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Minek ez a sok turmix? Szilárd kaja sokkal jobb. Szerintem a ch is kevés lesz. 3 étkezés kevés. Vacsorára szőlőcukor??? Szar az étrended nagyon.

Az Anavar egyébként is szar, a szuszi gondolom EP mert nekik híres a 300-as, az működik. Tesztó fokozó kúrában minek? Inkább levezetés mellett/után kéne.

2015. okt. 25. 07:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem kamu.
2015. okt. 25. 09:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti ! MIT AJÁNLASZ MIKOR LÖKJEM A TURMIXOKAT VAGY VEGYEK MELLÉ VALAMI KATALIZÁTORT?
2015. okt. 25. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Pedig az elite susta nemrosz én toltam belole2000 mg fölött egész emberi voltam.vagy szart kaptál ami gyarton belül is simán eltérhet egyik széria jobb másik kevésbé.ha meg a receptorok telitodtek jobb eredményt csak az adag emelese vagy cserélése/ váltogatasa okozhat
2015. okt. 25. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
hátez kamu lesz. vagy a kérdés, vagy a cucc :D
2015. okt. 25. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem a turmix időpontjával van baj, hanem magával a turmixszal. Szilárd kaja menjen, nem kell turmix. Maximum edzés után belefér egy tesjavó gyors ch-val.
2015. okt. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!