Miért megy össze a karom?
Figyelt kérdés
37-es.. Saját szemmel látom, hogy kisebb, pedig kreatinkúrán vagyok. 1 hét feltöltés után már a 1,5 hét szintentartásnál járok. Kaja 80%-ban rendben, néha félreeszek, de semmi különös. Nem vesztettem az erőmből, csak simán látom, hogy kisebb a karom, 38 volt 1 hete.. Baromira idegesít. Edzés is rendben, teljestestet szoktam csinálni, nem edzem túl magam így. Az alkaromon "kijött" egy ér is, miközben a testsúlyom gyarapodott. Tegnap nem tudtam normálisan kajálni, mert nem voltam otthon egész nap, de kétlem, hogy ez az egy nap tett be.. Megőrülök, annyira frusztrál. Mi ez?2015. okt. 23. 17:42
11/11 A kérdező kommentje:
:D
Te a kreatinról kezdtél el flegmázni és, hogy nem úgy kell használni ahogy. Azon kívül le sem írtam semmit, hogy feltöltési után járok 1,5 héttel, de beugatsz, hogy nem úgy kell. Oké.
2015. okt. 24. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!