Létezik olyan kapszula vagy tabletta, ami egy kicsit megdobná az energiaszintem egy fárasztó nap után is?
napi 10 órában dolgozom, fél5kor kelek, este megyek edzeni, de van, hogy szó szerint annyira fáradt vagyok, hogy nem bírok futni sem, pedig szeretnék nagyon, és szeretném ha az edzések az életem részéve válnának.
Én erre gondoltam, szerintetek?.Thermo Drine vagy Bio tech use fat burner
Szabadulj meg a cukroktól. Amennyire lehet teljesen.
Olvasgass diéták után (mindegyik azt fogja mondani hogy az övék a legjobb, örök élet + 2 nap annyira egészséges, szóval ennek ne dőlj be)
Lényeg hogy válassz egyet amit tudsz tartani, szedj multivitamint. Nem árt ha teljes vérképelemzésre elmész, lehet hogy vashiányod, esetleg magnéziumhiányod van. Ez esetben az orvos majd ad megfelelő pótló készítményt.
Btw: a rendszeres edzés is energizál, viszont ahhoz tényleg az életed részévé kell váljon. Csináld fokozatosan: pl döntsd el hogy ezen a héten minden második nap 10 percet futok. Nem kell több. Legyen 10 perc, és tartsd be. 1-2 hét múlva emeld 5 perccel, vagy amennyivel jónak látod. De lehet távban is mérni, ahogy tetszik. Van csomó mobil app ami segít.
Az a lényeg hogy apránként hozzászoktatod magad, sikerélményt biztosít, és nem az van hogy eldöntöd egyik napról a másikra hogy most X-ezer dolgot egyszerre csinálok: futok, súlyzózok is, és minden nap, és több órát. Ezt nehéz teljesíteni. De napi 10 perc futás? Hát az nem sok. menni fog.
Sárga kapszula
Powerbuilder
mind2 ingyen letölthető e-book keress rájuk, olvasd el, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!