Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nutridrink jó tömegnöveléshez?

A nutridrink jó tömegnöveléshez?

Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, az csecsemőknek van asszem. Az árából vegyél rizst, túrót meg egy kiló csirkét.
2015. szept. 28. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha olcsóbban meg tudod szerezni, mint a tömegnövelőt vagy fehérje + CH-t, akkor működnie kell. Ha jól tudom, maltodextrin és tejfehérje a fő összetevői, de van benne némi zsír és vitamin+ásványi anyag is. Lehet, hogy nem ideális megoldás, de ha jó áron hozzájutsz, akkor szerintem megteszi. Én amúgy is az étrendben hiszek, szerintem az ilyen cuccok jelentősége abban van, hogy könnyen be tudsz vinni nagy dózisú tápanyagot, ami a tápoldatra is igaz. De szerintem 4-5-öt biztos be kell verni belőle egy edzés után. :)
2015. szept. 28. 19:39
 3/6 A kérdező kommentje:
ez ugye 3000 forint ha orvos írja fel, 20 flakon, darabja 300 kalóriát tartalmaz :) így megéri?
2015. szept. 28. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Így olcsóbb, mint a tömegnövelő. Ha egy flakonnal iszol edzés után, akkor az elég egy darabig.
2015. szept. 28. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:
igen, már csak azt kell elérni hogy az orvos felírja, mert ez amúgy 7000 forint kb
2015. szept. 28. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Jah, én is láttam, hogy annyi. Csak sikerül. :)
2015. szept. 29. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!