Ilyen ugye nem létezik?
Léteznek különféle termékekkel kapcsolatban efféle hozzászólások. Fogyókúrásnál azt mondanák, hogy heti 6 kilót fogytak vele hónapokon át.
Jó, ha az ember ismeri a test működésének alapjait s akkor az ennél szolidabb esetekben is tudja, hogy hazugság. Személy szerint csodálkozom, hogy ekkora nagyságrendű képtelenségeknél miért nem világos kb. mindenkinek, hogy nem lehet igaz az állítás.
Senki nem szed fel jópár kiló izmot egy hónapban s akármilyen fehérjepor is csak fehérje, csodára, az emberi testi működés drasztikus megváltoztatására nem képes...
Nekem a warmup hozta meg a tömeget!
Csak bekened a lemaradt izmot, és edzés utánra +5kg.
Sok termékhez olyanokat írnak hogy csak pislogok meg nevetek de szerintem ezeket a túlzott véleményeket nem valódi vásárlók írják.
Hot Blood-nál olvastam olyan tapasztalatot hogy a gyerek megitta és bemelegítés képp lefutott a teremig meg olyan súlyokat emelt hogy ihajj...
Én vettem egy csomagot de semmit se éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!