Tesztoszteron növelés természetes módon?
Nekem sanszos, hogy benne van a kajaügy.
Egyél olajosmagvakat, legyen zöldség az étrendedbe és szedj kiegészítésnek multivitamint.
a cink az ami beindítja a nemi vágyat, szóval ez leginkább cink hiány lehet,
A tesztoszteront meg úgy általában minden hormont pedig esszenciális zsírokból állítjuk elő, tehát ha szar a kaja, és nincs meg a megfelelő zsír fogyasztás, esszenciális zsír, akkor a hormontermelés sem lesz valami jó... mindamellett, hogy a fáradtság, levertség, stressz is mind mind a tipikus tünete az omega 3 hiányának...
Hallod, egy az egyben megegyezünk abban, amit írták. Kor, kinézet, hallod minden :) Én is pont most gondolkodtam rajta, hogy valamit tenni kell, mert 17 évesen a korosztályom legjaván már bőven látszik, hogy felnőtté válik, rajtam meg szinte semmi..
Már kétségbeesettségembe valami teszto-növelőt is rendeltem volna a netről, pedig a kajám a kondi miatt rendben van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!