Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A szójafehérjének vannak...

A szójafehérjének vannak káros hatásai?

Figyelt kérdés

Most vettem először havertól 2kg szojaafeherjet..aztan most olvasgattam pusztan kivancsisagbol hogy miben kulonbozik, aztan lattam par nagyon nem szimpatikus dolgot..sok mellekhatasrol olvastam..

Ezt mar elfogyasztanam, nemtudom 1, 1,5 honapig kitart szerintem, napi 2 max 3 adagot iszok. Ize is rossz, de kibirom.. Csak tapasztalatokra lennek kivancsi

2015. szept. 7. 21:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Többször nem is vennék ilyet szerintem...Csak ezt elfogyasztom, mert most nem vennék azert masikat meg ezt se tudnam hovatenni.. Olvastam en mar mindent, rakkal kapcsolatba, tesztoszteron szintet is csokkenti, aztan nemzo keptelenseg stb xd remelem egyik sem igaz
2015. szept. 7. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Két tábort fogsz magad előtt találni: Aki ellenzi, és aki nem. Bizonyítottam nem lehet azt mondani, hogy káros, de a hajlam a rossz mellékhatásokra például elég magas. Nagyon sok allergén van benne például. Valaki pedig állítja, hogy az állati eredetű fehérje nem jó, mert természetellenes az aminosavak összetételének az aránya...
2015. szept. 7. 22:02
 3/11 clint ***** válasza:

A legnagyobb degeneráltság amit hallani fogsz, hogy női hormonokat tartalmaz...

Kissé el lehet gondolkodni, hogy fel vagyunk háborodva amikor azt mondják a protein koksz, de azt elhisszük, hogy egy fehérjefajta hatással van a férfiasságra... Mindkettő egetverő faszs.ág. Ha egy protein hosszu távon kihatna a hormonokra keményen perelni lehet...

Amugy a legroszabb minőségileg hisz a legolcsóbb, de igazából fehérjekiegészítésre megfelel.

Vegák, vega testépítők használják... Egyik se lett csaj.

2015. szept. 7. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
A bio soja a legjobb mert az telleg termeszetes es nem genmanipulaljak
2015. szept. 7. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

Elolvasod aztán mérlegelsz,hogy kell-e ez neked.

2015. szept. 7. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a cikket kicsit túlinspirázták. Lehet, hogy valamilyen üzleti ellenérdek van mögötte. Kicsit át kell látni az ilyen irományokon.

Az a szója fehérje izolátum amelyben több mint 90% fehérje van, nem hasonlitható össze a szójababbal. Viszont a cikkiró állandóan a szójababra hivatkozik.

Szójakutatásokról nagyon sok ellentmondás látott napvilágot.

Nem csökkenti a tesztoszteronszintet, viszont a tejsavó fogyasztásakor az abban levő növekedési faktorok miatt magasabb a tesztoszteron szint mint szójával.

Ajánlanék valamit neked kérdező

2015. szept. 8. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen elküdtem bocsi.

Szóval azt ajánlanám, hogy ne dobd ki a szóját, hanem keverd össze 1:1 arányban tejsavóval. Ugyanis kutatások szerint a szója-tejsavó keveréket fogyasztó csoportban volt a legnagyobb szintkülönbség az ösztrogén-tesztoszteron hormonoknál. Vagyis a szója kiegésziti a tejsavó tesztoszteronszint emelő tulajdonságát, sőt emeli a tejsavó biológiai hasznosulását.

2015. szept. 8. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Nyilván a tejsavó jobb minőségű mint a szója, de a szója is teljesen korrekt.

Mikor megszorulok anyagilag akkor szoktam kevertet venni és semmi gondom vele, ahogy egy előző mondta, a vega testépítők sem lettek csajok tőle:D

Amúgy kezdő szinten szerintem a lényeg hogy meglegyen a fehérjebevitel, tökmindegy milyen

2015. szept. 8. 07:46
 9/11 anonim ***** válasza:
én próbáltam, nekem megy a hasam tőle, szóval kinek hogy ...
2015. szept. 8. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Valóban tartalmaz fitoösztrogéneket. Nem leszel csaj tőle, de hatása lehet a csontokra, zsíranyagcserére, vízháztartásra, stb. Ezért nem perelnek senkit, a csapvíz is tartalmaz terhes nők által kipisált hormonokat, mert a szennyvíztelepen nincs erre eljárás.
2015. szept. 8. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!