Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo (4,4kg) vaníliás ízben...

Jumbo (4,4kg) vaníliás ízben milyen?

Figyelt kérdés
Csokisat fogyasztottam már, de kíváncsi vagyok, hogy a másik (két [+eper is]) íz milyen benyomást tett rátok...lehetőleg olyan írjon, aki 2015-ben fogyasztott vaníliásat, vagy epreset, mert kíváncsi lennek, hogy milyen az íze, rendelnék.

2015. aug. 29. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ugyan tavaly fogyasztottam belőle, de valami hányadék egy íze volt, pedig kedvencem mindenből a vanília. :/ Aztán váltottam csokira, az bevált.

Lehetséges azóta változtattak az ízén, szóval megvárnám olyan válaszát aki idén kóstolta.

2015. aug. 30. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is tavaly vaníliás Jumbot vettem. Hát nem volt egy gasztro élmény, ha bírod az extra édes ízt egy kis zabbal vegyítve, akkor hajrá. Nekem nem jött be, én nem vagyok édesszájú.

Jumbo Prof csokisa viszont finom, azt ajánlom, sokkal jobb az összetétele is, nincs teleb szva cukorral, mint a sima Jumbo.

2015. aug. 30. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, csokis lesz!
2015. aug. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!