Egy nagyon helyes, izmos és sportos srác tudna csak motiválni. :D A környezetemben nincs ilyen, most mit csináljak? :D
"Edzeni egyedül szeretek.:) Úgy jobban koncentrálok. Csak kell valaki, aki figyel arra, hogy szépen fejlődjek és ne adjam fel.:) Én meg őt biztatnám. Sajnos csak az a férfi tud hatással lenni rám, aki be is jön."
Próbálom férfiként beleképzelni magam a női lelkivilágodba,de nem értelek.Önbizalomhiány talán? De ennek megerősítését meg ne mástól várd.
Köszönöm a tanácsokat! Jó volt visszaolvasni őket. Azóta megtanultam egyedül edzeni és nincs szükségem külső motivációra. Valószínűleg csak lehúzott a párom és a családom azzal,hogy össze-vissza zabáltak mindent elöttem és sokszor nekem kellett megfőztem a szemét kaját. Nyilván nem ilyen környzetre vágyok és emiatt esett volna jól régebben,ha van egy férfi ismerősöm,aki keményen edz és ad a külsejére. Emiatt felnéztem volna rá és engem is lelkesített volna.
Azóta ezt úgy oldottam meg,hogy nem vagyok hajlandó olyan kaját főzni,ami nem fér bele egy normális étrendbe. Ha a páromnak nem tetszik az egészséges étrend majd rendel kaját magának. Együtt edzünk,mert elkezdett felfigyelni a sikereimre és ő is kedvet kapott. Én is elkezdem azt,amit ő sportol. Így ketten osztozhatunk egymás tevékenységeiben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!