2/10 A kérdező kommentje:
Az nem jó, mert munkásszállón nem lesz helyem edzeni, más sportot űzni meg nem lehet túl olcsón Angliában.
2015. aug. 16. 13:50
3/10 anonim válasza:
Akkor neked amugy is sok máson kell javitani az eletedben nem csak a fizikumodon
4/10 anonim válasza:
Edzőterem? Ahol normálisan lehet edzeni, titkos forrásból tudom, hogy nem drága a bérlet.
5/10 A kérdező kommentje:
#4: Angliában mennyibe kerül a bérlet?
2015. aug. 16. 13:58
6/10 anonim válasza:
Egész Angliában mindenhol pont ugyan annyi. Írd már be google-ba hol leszel és azután megnézed a közelebbieket. Mint ha azt magyaráznám hogyan kell kenyeret kenni.
7/10 A kérdező kommentje:
Ugyan annyiba kerül mint Magyarországon. :O Hogy lehet ez?
2015. aug. 16. 14:29
8/10 anonim válasza:
Még olcsóbb is sok helyen, az ilyen óriás termekben. 10-szer annyi ember jár oda, így olcsóbban tudják adni a bérletet.
9/10 anonim válasza:
Amúgy tényleg semennyit, én dolgoztam szállítmányozásban ahol nehéz dolgokat(hűtők, melegentartók) kellett mozgatni, meg rakodtam gyárban is. Nem lesz az ember tőle izmosabb egy dekát sem, hiába pontoztok le.
10/10 anonim válasza:
Ez erdekes, mert en piacon dolgoztam kb olyan mint egy raktari melo... es lass csodat izmosodtam, lehet ufo vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!