Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez. A videó igaz?

Ez. A videó igaz?

Figyelt kérdés

Igaza van Rich Piana-nak, a táp kieg. ekkel kapcsolatban?

A legjobb az a szilárd kaja?

De mi van a vitaminokkal, creatinnal?

2015. aug. 10. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

A vitaminok kb semmit sem érnek. Nem hasznositja a szervezeted oket megfeleloen.

A creatin az használ és olcso ezért érdemes szedni de a kaja jobban használ

2015. aug. 10. 22:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Ja, bocsi.a videó lemaradt.

[link]

2015. aug. 10. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyébként van jó tömegnövelő, kb megfizethetetlen árban étkezés helyettesítő turmix vagy ilyesmi néven.

A kezdőkhöz szól és igaza van, mert a többség a zöld jumboért rohan a boltba, ahogy éppen terjed a hülyeség generációról generációra.

Szoktam látni plazák boltjaiból az 1500 grammos hyper 5000-el a srácokat, és nagyon nehéz visszafogni magam, hogy akkor ezért most tulajdonképpen miért adta ki 3-4 kiló csirkemell árát?!

Első válaszoló hülyeségeket beszél. A vitaminok jól hasznosulnak, a nyomelemek azok amikre jobban kellene figyelni, hogy szerves formában vigyük be (például a vasat). HEM-vas a büdös életben nem lesz a tablettás formában, aki tanult porfinkémiát az tudja.

2015. aug. 10. 23:03
 4/10 Scav ***** válasza:
Jó a szilárd kaja, de nekem pl. a jumbo professional sokat segített, mert a kajámban kevés volt a fehérje. Ezzel kipótoltam edzés után és még egy kis kreatin is van benne. Amikor elkezdtem az edzést, 70 kiló voltam, most 87. Jött fel némi zsír is a hasamra, mert az első évben többet szedtem, mint amennyit edzettem, de most már még vissza is fogytam zsírból. Most heti 3 edzés után iszok 2 mérőkanálnyit és szinten tart, majd most megyek tanácsot kérni személyi edzőhöz, hogy hogyan tovább. De a karom, mellem, lábam látványosan nagyobb. Szerintem most szálkásítás jön, aztán majd megmondja az edző, hogy mit szedjek :D Kajára figyelek, de nem durván. Próbálok minél több zöldséget, kevesebb szénhidrátot, több sovány húst. Cukros üdítőket nem iszok, csak csapvíz, tea, sovány tej, néha kávé. Vitamin kell, de ha elég nyers zöldséget, salátát eszel, akkor az is ad eleget szerintem.
2015. aug. 11. 02:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Az senkit ne zavarjon, jogy ez a videó azért jött létre, hogy a saját termékét népszerüsítse, miközben minden mást leszól...
2015. aug. 11. 06:54
 6/10 A kérdező kommentje:
A videóban mondta nincs saját terméke, ő a kaja mellett van. Még egy turmixot is el mond benne.
2015. aug. 11. 08:26
 7/10 anonim ***** válasza:
De van saját terméke, és említi is a videóban, de nem gondolom, hogy tényleg ennek a reklámozása a cél. Ettől függetlenül szerintem igaza van.
2015. aug. 11. 10:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert szerinted a body.bulideren mi a fenéért verik a nyálukat állandóan, hogy étrend legyen és aztán kiegészítők? Ők is ebből élnek igen, de el lehet adni egy terméket így is : [link]

meg lehet tenni a sportért pl a sárga kapszulával a sok cikkel meg a gasztro rovattal

ők is beállhatnának a sorba, hogy vegyed vigyed ettől leszel hatalmas

2015. aug. 11. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze te jobban tudod... https://www.youtube.com/watch?v=2KDXVro4OvE Ez két éves, de van már saját terméke is jelenleg real food néven...

Egy alap vitamin és ásványianyag pedig a legjobb befektetés, még az is ezt mondja aki nem fogyaszt mást étrendkieget. Sőt kb. mindenki aki testépítéssel foglalkozik, majd te is megtapasztalod.

2015. aug. 11. 12:20
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

ezek alapján ez az étrendkieg kb ezerszer jobb minőségű mint a tipikus tömegnövelők

2015. aug. 11. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!