Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Békakrokk, tervezed, hogy...

Békakrokk, tervezed, hogy valaha is fogsz használni szteroidokat?

Figyelt kérdés
Miért (nem)?
2015. aug. 6. 14:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem minden hormon eredendően gonosz.. koron, nemen, és egészségi állapoton is függhet a szükségessége az egészség megőrzéséhez... nekem is volt már olyan betegségem, hogy szteroidokkal tartottak életben.
2015. aug. 6. 20:16
 12/24 anonim ***** válasza:
Tudom de én meg úgy gondoltam hogy viccből mondja, hogy cuccol öregkorára nehogy megkövezzetek.
2015. aug. 6. 20:21
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Ki ne mond még egyszer ezt a nevet! A kategória trónjáról a feneketlen homályba taszítottam.

Btw: Remélem nem tér vissza Fehér Montez képében, egyébként kedveltem azt a csávót.

Komolyan mondtam, én nem leszek valami trottyos szar. Menni fog az ena meg a növi ezerrel.

2015. aug. 6. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:
:DDD És eszt én mintha elhinném:)))
2015. aug. 6. 21:55
 15/24 anonim ***** válasza:
?
2015. aug. 6. 21:58
 16/24 anonim ***** válasza:

-.- hogy szét tolod a segged cuccal.

Ja és milyen cucc lesz? (pl.: danabol, deca...)

2015. aug. 6. 22:01
 17/24 anonim ***** válasza:
:D
2015. aug. 6. 22:01
 18/24 anonim ***** válasza:
Én sem értem mi ebben a vicces.Miért lennél egy leépült az alacsony tesztó miatt depressziós 65 éves impotens pali,ha a fiatalkori tesztó szint beállításával élhetsz sokkal minőségibb boldogabb életet és 65 helyett nézhetsz ki 45-50nek.Nyugaton ez már alap dolog kedves kételkedő.
2015. aug. 6. 22:10
 19/24 anonim ***** válasza:

Írtam retard, egy alap tesztó és növi. Nem tudod értelmezni amit írok. - " De a válaszom egyértelműen igen, ha nem is teljesítményfokozás céljából, akkor idős korban egészségmegőrzés miatt fogok hormonokat használni."

Magyarán idős koromban hormonpótlás céljából biztosan, de lehet hogy már előtte is, ha lesz elég pénzem és időm és kedvem normálisan csinálni a versenyzést.

2015. aug. 6. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:
A kérdező is megkérdezi miért, de azért a másik gyerek már elkezdi felsorolni a szereket. Az a probléma, hogy fogalmatok sincs mi ez a dolog egyáltalán, de a hatóanyagokat mindenki fejből vágja.
2015. aug. 6. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!