Nálatok mennyi idő telik el 2 étkezés között?
Kb. 4 óránként eszem. Bár nem vagyok testépítő :)
De ezt igényli a szervezetem.
Reggeli 05:00
Tízórai 09:00 :D
Ebéd 12:00
Edzés utáni kaja 17:00
Vacsi 20:00-21:00 változó.
Miért ne lehetne? A tízórai a kis étkezés a reggeli és az ebéd között, tökmindegy, hánykor. Én régen 11-kor reggeliztem (s néha volt "tízóraim" is, mondjuk 2-kor, de az nekem is fura volt, inkább kettes számú étkezésnek neveztem).
Még nem testépítek, de nem fogok változtatni akkor sem, ha erre a kisebbfajta csodára sor kerül (motivált volnék, de sose edzettem, csak néha aprókat, nehéz elkezdeni).
Kb. 20 óra telik el két étkezés között, néha valamivel kevesebb. A fennmaradó 4 óra kissé kaotikus, 2 és sok adag közt valahol eszem ott.
Ez még OK az aminosavak szempontjából, hosszabb böjtöt nem szeretnék tartani. Az egyéni szempontokat nézve pedig ez a legideálisabb táplálkozás számomra, energetikailag is ez az optimális nekem, kevés szénhidráttal kombinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!