Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatív vagy? Akkor segíts nekem!

Kreatív vagy? Akkor segíts nekem!

Figyelt kérdés

Adott egy rendszeren sportoló, de nem kifejezetten izmos gyerek (18 éves), látszik rajta, hogy sportol, de nincs kigyúrva nem romszálkás, stb.

14-15% körüli a testzsírja, szeretne izmosodni, és szálkás lenni, a tisztán kajálást nagyjából meg tudja oldani, de pontos, kiszámolt étrend összerakása, és táplálékkiegészítôk használata sajnos nem elérhetô számára. Ami rendelkezésére áll:

Saját testsúlya

Egy húzóczkodó rúd

Egy ilyen eszköz hasazáshoz: [link]

Milyen legalább heti 5 alkalmas edzéstervet tudnátok összerakni nekem? Mennyi fejlôdés várható? Lehet hogy 1 honapon belul be tudok szerezni egykezes sulyzot is, arra is mondhattok gyakorlatokat.

Nagyon koszonom a segitseget

2015. aug. 1. 00:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress rá youtube-on a calisthenicsmovement csatornának, ott találhatsz egy rakás gyakorlatot. Sokkal jobb lenne ha tájékozódnál picit és össze tudnál állítani egy saját edzéstervet.

De példának:

1. nap - húzódzkodás, lábemelés

2. nap - fekvőtámasz, tolódzkodás

3. nap - guggolás

4. nap - húzódzkodás, lábemelés

5. nap - tolódzkodás, kézen állás.

2015. aug. 1. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:
2015. aug. 1. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!