#10 ez nem így működik. Egy olyan ember aki rendszeresen sportol, főleg a testépítést űzők, nem tudják a napi vitamin és ásványi anyag szükségletet kielégíteni táplálkozással. Főleg a mai zöldségek, gyümölcsök vitamintartalmához mérve. Kiló számra kéne enned a narancsot meg citromot ahhoz, hogy bevigyél annyi C vitamint ami egy ilyen kapszulában van. Erre sem ideje, sem pénze nincs az embereknek. Ha te betúrsz napi 1,5-2 kg citrus félét, minden tiszteletem.
Shop builderes mindenképp. Mondjuk ha találsz tablettásat, nem kapszulásat, én azt venném, 1000mg, ketté tudod törni, jobban el tudod osztani a nap folyamán.
Duenna légyszíves ne akarj okoskodni.
Látszik semmit sem értesz ezekhez.
A mai gyümölcsökbe/zöldségekben lévő vitaminok még egy patkánynak is alig lenne elég.
Érdekes lenne 1-2 kiló citromot betolni és nagyon költséges is!
500gramm citrom = 300ft
Tehát ha napi 2 kilóüt be kellene tolni az egy napra 1200ft lenne. :D Egy kapszulás-dobozos c-vitamin meg azért jó pár hónapra elég és kijön pár ezerből. .)
Szalonnából, de csak grillezett, mindenféle olajjal lelütykölt féléből. :D
Én anyámmal vagyok így.
Régebben is belekezdtem a testépítésbe aztán amikor meglátta a csirkemellet azt mondta hogy ne egyek ennyit, mert ez rengeteg meg egy családnak is bőven elég lenne stb. Gondolom az ő idejükben az volt a szokás, hogy az ember 3X evett keveset és kész. Na meg persze régen nem volt annyi testépítő mint most gondolom. Csak elvétve 1-1.
Hajolaj?
Máshol mondtak lenmagolajat is.
Ezeket csak ráöntöm a kajára és kész gondolom.
Kókuszzsírral szoktam csinálni mindent.
Bár mostanában inkább grillezek meg párolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!