Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik C-Vitamin a jobb,...

Melyik C-Vitamin a jobb, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. júl. 30. 17:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az 1000 milligrammosban 500db van így azzal jobban kijössz.
2015. júl. 30. 17:38
 12/18 A kérdező kommentje:
És akkor emellé a 3 kapszulás cucc mellé menne a 250gramm rizs és a 700gramm csirkemell. Mivel fogyni akarok egy másik témában ezt beszéltük meg.
2015. júl. 30. 17:39
 13/18 anonim ***** válasza:

#10 ez nem így működik. Egy olyan ember aki rendszeresen sportol, főleg a testépítést űzők, nem tudják a napi vitamin és ásványi anyag szükségletet kielégíteni táplálkozással. Főleg a mai zöldségek, gyümölcsök vitamintartalmához mérve. Kiló számra kéne enned a narancsot meg citromot ahhoz, hogy bevigyél annyi C vitamint ami egy ilyen kapszulában van. Erre sem ideje, sem pénze nincs az embereknek. Ha te betúrsz napi 1,5-2 kg citrus félét, minden tiszteletem.

Shop builderes mindenképp. Mondjuk ha találsz tablettásat, nem kapszulásat, én azt venném, 1000mg, ketté tudod törni, jobban el tudod osztani a nap folyamán.

2015. júl. 30. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy testépítő nem tudja fedezni kajából az optimális napi mikrotápanyag szükségletét.
2015. júl. 30. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Duenna légyszíves ne akarj okoskodni.

Látszik semmit sem értesz ezekhez.

A mai gyümölcsökbe/zöldségekben lévő vitaminok még egy patkánynak is alig lenne elég.

2015. júl. 30. 19:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Érdekes lenne 1-2 kiló citromot betolni és nagyon költséges is!

500gramm citrom = 300ft

Tehát ha napi 2 kilóüt be kellene tolni az egy napra 1200ft lenne. :D Egy kapszulás-dobozos c-vitamin meg azért jó pár hónapra elég és kijön pár ezerből. .)

2015. júl. 30. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen duenna félék kb. a Kiskegyedből meg az ilyen idióta limonádé női oldalakról szedik az okosságaikat és lefogadom életében tornaórán kivül nem sportolt semmit. Egy sportolónak szüksége van plusz vitaminra. A szükséges bogyókhoz én még a halolajat ajánlanám az omega 3 zsirsav miatt. Az is egy alap kiegészitő. Mielőtt duenna jönne hogy miért nem szalonnából vinnéd be a szükséges zsirmennyiséget, mondanám, hogy nem ugyanaz a kettő.
2015. júl. 30. 20:39
 18/18 A kérdező kommentje:

Szalonnából, de csak grillezett, mindenféle olajjal lelütykölt féléből. :D

Én anyámmal vagyok így.

Régebben is belekezdtem a testépítésbe aztán amikor meglátta a csirkemellet azt mondta hogy ne egyek ennyit, mert ez rengeteg meg egy családnak is bőven elég lenne stb. Gondolom az ő idejükben az volt a szokás, hogy az ember 3X evett keveset és kész. Na meg persze régen nem volt annyi testépítő mint most gondolom. Csak elvétve 1-1.

Hajolaj?

Máshol mondtak lenmagolajat is.

Ezeket csak ráöntöm a kajára és kész gondolom.

Kókuszzsírral szoktam csinálni mindent.

Bár mostanában inkább grillezek meg párolok.

2015. júl. 30. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!