Ki milyen fehérjét creatin-t ajánl amit saját maga is használt és azt mondja h valóban jó?
Fogadjunk a haverok ezt a két tápkieget nyomatják/hallottál róla, hogy ez "hozza a tömeget" :D
Kreatinnál mind1 a lényeg, hogy tiszta monohidrát legyen. A világon 4 kreatingyártó van, ez a sok cég meg tőlük veszik a cumót. Ergo lehet ugyanaz van a szkájtekesben mint a biotökösben.
Fehérjénel ami jó ár-érték arányú az az MHN whey pro, Stillmass WPC80. Ezek olcsó megbízható fehérjék. De hatást ne ezektől várj.
én két dolgot ajánlok
fehérje: csirkemell
kreatin: rio mare tonhal (konzerv)
a természetesség a legjobb :)
Étrend vállik be. Ezek csak kaják.... Nem "szedni" szokták hanem enni/inni. A scitec meg biotech egykutya. Szar ár-érték arányú agyonhypolt cuccaik vannak. Jó, akad jó vétel is náluk de legtöbb termékeikre ez igaz. Fentebb leírtam mivel jársz a legjobban (anyagilag). Minek vennéd ugyanazt csak kg-ként +2000 forinttal drágábban?
De a nyakamat teszem rá, hogy az izomtömegnövelő étrendről halvány lila fingod nincs, csak a haverok isszák agyba főbe a fehérjét. Te is bro akarsz lenni mi? :D
Vicces fiú vagy Te én meg kiváncsi.
Akkor leírnád az étrended amit orvostól kérdeztél meg? Érdekelne
A fehérjékről kérdeztem nem az étrendről,
De az étrendem ilyen:
Barna rizs csirke hal marha zöldségek gyümölcs tejtermékek csak teljes kiörlésű kenyér stb..
Ha kíváncsi vagy akkor kérdezz rá válaszolok bármire de ne jelentsd ki h agyba főbe szedik nem kell egyből a legrosszabat gondolni
" Ha kíváncsi vagy akkor kérdezz rá válaszolok bármire de ne jelentsd ki h agyba főbe szedik nem kell egyből a legrosszabat gondolni"
Mert leirtal mindent ami erdekelt es tovabbiakban lofszt nem erdekelsz. Gyoker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!