Pumped Gabo féle test mennyi idő alatt hozható?
#13!
1. remélem azt te sem gondoltad, hogy ő azt hiszi, hogy a kolbász nutellával tényleg segít
2. mindig is vékony volt, konkrétan egy deka zsír nem volt rajta, és nem azért, mert keveset evett (az a bizonyos genetikai "csoda", amit említettél)
3. abban a videóban, amit nem értettél, azt mondta: kib*szott sickcunt vagyok, Zyzz generation (fülpucolás nem ártana)
nem egy nagy ész, de nem ő akarta, hogy a fél ország róla beszéljen (habár sokat tett azért, hogy így legyen), a "sztár" jelzőt se ő aggatta magára, tényleg nem ártott senkinek, nem is ismeritek, de azért nincs jobb dolgotok, mint feltárni róla ezeket a "tényeket", amiknek a fele se igaz
előző vagyok.
még annyit, hogy ő is csak azt mondta, hogy Zyzz a példaképe, és örülne, ha mások is megismernék Zyzz-t...
Jézusom srácok.itt a kommentelők 90% irigy,és/vagy semmit nem ért ehhez a sporthoz.
Mi köze van a szárazságnak a koxhoz?Édes istenem,annyira buta vagy,könyörgöm..
(Igen,pontozzatok le nyugodtan.)
Előző vagyok,erre értettem,hogy "buta vagy".
"3 év alatt koxxal ez a szint semmi, naturálba el lehet érni jobbat 3 év alatt persze csak izomtömegbe, szárazságba már nem,.."
Hát ennek utánna is nézek.
Milyen koxnak van hozzá köze?
Növekedési hormon,Tesztoszteron,Deca-durabolil,Winstrol,Primobolan,Sustanon...??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!