Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nincs pénzem normális...

Ha nincs pénzem normális kajára és fehérjére sem, mi a legjobb amit tehetek?

Figyelt kérdés
Szeretnék jól/jobban kinézni, de már egy éve edzek súlyzókkal, teljesen rendben van az edzéstervem, de kaját csak nagyon minimálisan tudok bevinni, mert még tanulok, nincs elég pénzem, túl sok mindent kell kifizetnem magamnak és erre már nem jut, a szüleim pedig nem támogatnak.
2015. júl. 7. 09:27
 1/6 Osynho ***** válasza:
Most hogy néz ki a táplálkozásod? Nem feltétlenül drágább egy tudatosan összeállított, jobb étrend.
2015. júl. 7. 09:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Reggelire 3-4 tojás és joghurt, valami müzlivel vagy zabpehellyel, délben 100-200g csirkehús rizzsel vagy krumplival, aztán délután szintén tojást szoktam enni egy kevés szénhidráttal, estére pedig 100-200g sovány túrót szénhidrát nélkül. Ez az átlagos étrendem, de ha van, hogy még egy étkezést be tudok iktatni (valamilyen hús vagy hal formájában).
2015. júl. 7. 09:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Összeszámoltam, ez a max. ami belefér a keretembe, napi 2*3-4 tojás, 200-300g hús és 200g túró, ez max. 110-120 g fehérjét biztosít számomra naponta a legjobb esetben és tekintve, hogy most 85kg vagyok, viszont 190cm felett, így olyan 200 körül kellene a fejlődéshez..
2015. júl. 7. 09:43
 4/6 A kérdező kommentje:
A szénhidrát kevésnek tűnik, de tömegeltem sokkal többel és borzasztóan zsírosodtam.
2015. júl. 7. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezerszer leírtuk, megoldod. Vagy keresel pénzt, vagy olcsó növényi táplálékokból összehozod.
2015. júl. 7. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bab, lencse, amit érdemes bevetni. Ajánlom még a magvakat. Például fénymag vagy mogyoró. A mogyorós rizs például egész jó kaja.
2015. júl. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!