Lányok! Mi az ami még nem túl izmos?
Érdekelne hogy milyen edzettségi szint az, ami még nem túl sok nektek! Képek linkjeit, és egy életkort kérnék :)
Köszönöm szépen :D
edzettségi szint? szerintem nem megfelelően fogalmaztál.
a nőknek kb, jared padalecki,shia labeouf,jason statham féle testalkat ami még szerintem nem túlzás
Köszönöm, ment a zöld pacsi!
Hát, egyiken sincs valami iszonyat sok izom, nem kétséges :/
Számomra az ennél kicsivel kevésbé izmosabb vagy pont ekkora/ennél izmosabb már nagyon sok: [link]
Ez mondjuk még egész jó, még nem a túl izmos kategória: [link]
De a legtökéletesebb egy ilyen például: [link]
Viszont ezek közül is mindegyik hetes változata a pasi testének tök jó szerintem, még az első is: [link]
De persze a valóságban nemcsak ez a mérce, szóval most tényleg az "izmosság dolgot", alakot vettem figyelembe.:)
19/L
A 19/L által belinkelt 3. linket veszem alapul és azt mondanám, hogy a 8. heti kép az ami szerintem a legjobb. Ha a 12. heti kép sétálna az oldalamon az már túl nagy feltűnést keltene. Szép, de nem szeretem a feltűnést. :)
28/N
"Nem szeretem a feltűnést", "túl izmos vagy" - mondta egyetlen igazi nő sem, soha.
Aki mégis, az csak egy önbizalomhiányos kis idiótä, hisztis-féltékeny ribänc. Feltűnés? Kedves idiótä, attól félsz hogy a pasid jobban néz ki NÁLAD! Attól félsz, hogy nem tudod megtartani, mert magadat egy szärnak tartod ( ---> mert te nem úgy nézel ki, mert te nem edzel, mert te szärsz bele a kinézetedbe, úgyis csak a belső számít... LOL!), őt pedig boldogan vinné még másik 3-4 nő.
Inkább megalkusztok egy kisfiús idiótäval ( [link] ), vagy valami sörhasú, igénytelen, lusta szärral, mert az legalább veletek marad akkor is, ha egy rakás szar a kinézetetek és napi 8 órában hisztiztek és kiállhatatlan köc$ögök vagytok. Az ilyen férfi olyan, mint egy kibäszott kutya (a kutya, meg az említett gyökér is megelégszik azzal, ha kaját raksz elé és hagyod, hogy néha napján megdugja a lábad :) ).
Persze ez a ti dolgotok. Ami undorító, az az, hogy "te se legyél már izmos, ne nézzél már jól ki, főleg nem nálam jobban, mert én vagyok a nő, de én szarok bele, szóval te se foglalkozzál a testeddel". És nem ezt mondják a nők, hanem jönnek ezzel a "túl izmos" meg "nem szeretem a feltűnést" dumával. Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!